Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Redberry89

Gdy facet nie pozwala mi się odchudzać

Polecane posty

Gość Redberry89

A raczej na moje wysiłki patrzy z wielką dezaprobatą. Ważę 70 kg przy 152 cm :( Wyglądam jak kulka, w zasadzie zawsze byłam trochę okrąglejsza, a od 3 lat leczę niedoczynność tarczycy, przez co mam bardzo wolny metabolizm. Mój facet uważa, że jestem bardzo zgrabna (haha) i odchudzając się stracę swoje kształty i będę wyglądać jak wieszak!!

Gość onnnnnnnnnn
po prostu woli zebys byla zapasiona, bo wtedy ma nad tioba kontrole bo nikt inny cie nie zechce. on nie robi tego z troski o ciebie. nie sluchaj go, zle na tym wyjdziesz. a on jest po prostu zakompleksiony

Gość gość
powinnas sie cieszyc. ja tez nijak nie moge schudnac :(

Gość onnnnnnnnnn
gdyby sie o ciebie martwil, sam by zplanowal diete, bo przy takiej wadze i serce szwankuje i cholesterol wysoki i stawy obciazone. a przy niedoczynnosci tarczycy zazwyczaj sa problemy z hirsutyzmem np., z jajnikami- jedynym na to sposobem jest redukcja masy ciala. mysl o sobie i swoim dobru.

Gość gość
gprawda. kiedys wazylam 52 kg ze chlopak mi powiedzial ze jestem za chuda wiec mnie nie chce a owlosiona bylam odkad pamietam

Gość gość
NO TO SIE TUCZCIE DALEJ, SPASLAKI

Gość Redberry89
Dzięki za odp, tak zrobię. W zasadzie od 5 dni jestem na diecie i ćwiczę, ale nic mu nie mówiłam...