Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wojskowi dostają kase za nic nierobienie

Polecane posty

Gość gość

nie ma wojny to po co oni są?

Gość gość
Nie wiem.

Gość gość
Po to żebyś się pytał debilu... Co za ludzie po tym świecie chodzą. Jak byś trochę wiedziało świecie i znał choć podstawy polskiej historii to byś nie zadawał pytań na poziomie przedszkolaka.

Gość gość
znam polską historię i nigdy nas nie obronili więc są zbędni miliardy wyrzucone w błoto

Gość gość
bylem w wojsku to wiem wszyscy to darmozjady i nieroby do tego zapuszczeni i brak przygotowania do walki !

Gość gość
Znasz historię i mówisz że nigdy nas nie obronili?!?!? hehehehehehe.... Kiepsko znasz. Boże daj mi siłe abym mógł czytać dalej komentarze takich pustaków...

Gość gość
ci wszyscy obecni wojskowi NIGDY nikomu nie pomogli, niczego nie wypracowali oprócz przerzucania papierków i marnowania pieniędzy na ćwiczenia wojskowe, żerują tylko na podatkach z pracy uczciwych obywateli są zupełnie zbedni

Gość ddd2534
To mało wiesz. Zrobili i robią w ostatnich latach dużo więcej niż Ty.

Gość ddd2534
Nie hehe, tylko mam z nimi styczność na codzień i szlify wojskowe też. Znam to środowisko na wylot.

Gość gość
ja tez znam

Gość gość
Przyjdzie wojna to uciekną razem z prezydentami a to zwykli obywatele będą bronić tego kraju, a nie przepraszam chyba nie ma tak głupich ludzi :classic_cool:

Gość gość
Heehehe... temu gościowi co tak wojsko nie pasuje jakiś wojskowy musiał ostatnio nadepnąć na odcisk albo pokrzyżować plany, że mu tak armia nie pasuje. Heheh albo sam nie dostał się do wojska i teraz się żali. Dodatkowo mało wie o armi a o historii naszsgo państwa jeszcze mniej. Jak on ma bronić naszego kraju jako ten "wspaniały obywatel" zamiast naszego wojska to ja dziękuje.