Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy można ściagnąć historię z innego komputera

Polecane posty

Gość gość

Pytanie jak w temacie, podejrzewam męża o zdradę. Dodam, że w mojej historii na komputerze wyświetlają sie strony, których ja nie używam mozliwe ze sa zaciągane z drugiego komputera? Dodam, że mamy jeden serwer.

Gość gość
mozna,musisz ściągnąć majtki i przyssać sie ciipą do ekranu

Gość gość
trzeba miec dostep do innego komputera bo historia sie zapisuje tylko na jednym.mowie o wamaniu oczywiscie.

Gość gość
ok a jest możliwe, żeby strony które on ogląda często zapisywały się u mnie na komputerze? bo pare razy tsk było ja nawet na te strony nie wchodzę

Gość gość
aj i czy zawsze zapisuje się całahistoria przeglądania? Mąż twierdzi że tylko niektóre strony się zapisują, dla mnie to niedorzeczne;/

Gość gość
wszystko mozliwe jesli do innego komputera wrzucisz trojana np.masz mozesz nawet widziec pulpit tamtej osoby.maz glupoty gada.

Gość eoeoeo
Możesz przejrzeć logi na serwerze. :classic_cool:

Gość gość
no wlasnie ja tez tak uważam, dlatego proszę o jakieś wskazówki jak można przejrzeć mu historie?kompa ma na hasło więc się nie dostane. Jakiś mc temu zostawił włączony i weszłam żeby usunąć strony zawsze tak robie z przyzwyczajenia i zobaczyłam że ogląda redtube załamałam sie

Gość gość
mozesz zbindowac trojana ze zdjeciem i wyslac mu meilem.trzeba by tylko poszukac odpowiedniego trojana bo one maja rozne specjalnosci.wazne jest tez przy doborze trojana antywirus meza,jesli ma kaspersky to trzeba sie postarac mocno.

Gość gość
jak mogę odszukać te logi na komputerze?

Gość gość
on nie ma żadnego antywirusa jak to zrobić?? Proszę o dokłądniejsze dane bo oszaleje zaraz. Rozmowa nic nie daje wypiera się, zalezy mi na rodzinie bo mamy 5 mc dziecko...

Gość gość
w nemu start ftp.exe i startujesz jako admin wpisujesz odpowiednie komendy.komendy znajdziesz na google