Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie zaproszeni na wesele

Polecane posty

Gość gość

Na wesele kuzyna, którego dobrze znamy zostali zaproszeni tylko rodzice, czy na miejscu jest pójście do kościoła nie mając zaproszenia na wesele ?

Gość gość
ja bym nie szła

Gość errteeeee
no jasne, że do kościoła możesz pójść

Gość gość
widać robią małe wesele. Jeśli chcesz to możesz pójść

Gość gość
Dostaliscie zaproszenie na slub .Tak ? To idziecie na slub ,albo nie idziecie (jak np nie lubicie zapraszajacych ) .Rany jacy wszyscy teraz delikatni,obrazliwi :) .Ja caly swoj rok zaprosilam na slub .A wesele było na 30 osob .Obrazili sie ? Nie .Po slubie zfundowalam tylko po ciachu i kieliszku szampana .A wiekszosc z nich do Koscioła na moj slub musiala przejechac 100 km :).

Gość gość
To ładnie się zachowali twoi znajomi. Moim znajomym z roku jeszcze przed weselem wlałam po lampce szampana, kupiłam kawę, herbatę i przyniosłam 3 blachy ciasta. Na samo ciasto wydałam 160 zł i nikt z uczelni nie przyjechał na ślub. Na wesele poprosiłam najbliższe mi osoby ze studiów które dotarły a pozostałych do kościoła. Nie mięli daleko żeby dojechać a jednak im się nie chciało. Żałowałam później tych wydanych 200 zł skoro im się nawet nie chciało przyjechać i dać kwiatka za 6 zł albo złożyć się po 5 zł i cokolwiek dać od grupy. Chodzi o taki miły gest ale człowiek uczy się na błędach

Jeśli dostaliście zawiadomienie slubne - idźcie, dlaczego nie. Jeśli tego też nie otrzymaliście - dajcie sobie spokój. Samego niezaproszenia na wesele akurat bym się nie czepiała.