Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy przejdzie taki facet

W tygodniu pracuję i ćwiczę na siłowni w weekendy śpię ciągle jestem zmęczony

Polecane posty

W sobotę obolały po treningach śpię do 12, w niedzielę też. Często jestem tak zmęczony, że zasypiam po pracy w ubraniu. Kobiety, byłybyście gotowe być z takim facetem?

Gość gość
Na dłuższą metę na pewno byłoby to trusne, ale przecież jeśli się kogoś naprawdę kocha to jest się w stanie zrobić dla niego dosłownie wszystko ;)

Gość PrzeczytalemSlynnyTopic
Brak zelaza w organizmie, magnezu, potasu i cynku tez zreszta. Co ci po kobiecie, skoro niebawem moze czekac cie zawal.

Zawał? Jestem okazem zdrowia. Poza tym mam naturę śpiocha i lenia, a treningi sprawiają że bym spał i spał

Gość gość
jestes po prostu przemeczony za duzo wysilku ! Zapewne masz jeszcze skorcze miesni ? Proponuje 1 godzine dziennie cwiczyc i 5 posilkow spozywac dziennie a sily wroca i bedziesz mogl sie wyspac i wypoczac powodzenia :)

Na siłowni bywam regularnie

na co jakiejkolwiek kobiecie facet, który nie ma siły ani rano ani wieczorem. Przychodzi do domu i śpi. Żadna takiego by nie chciała. Zadbaj o siebie, zdrowie najważniejsze.

Gość gość
sam cwicze to wiem i to co ci napisalem wyzej pomaga mialem tak samo jak ty .

Gość gość
na co jakiejkolwiek kobiecie facet, który nie ma siły ani rano ani wieczorem. Przychodzi do domu i śpi. Żadna takiego by nie chciała. Zadbaj o siebie, zdrowie najważniejsze. Co za tepa laska niczego nie kapuje odposc brzydulo wszyscy tu cie znaja z jeczenia :D

Gość gość
sily rozkładaj bardziej umiarkowanie,wiadomo ze jak jednego dnia człowiek przegnie to następnego będzie zdychać,wg mnie strata czasu robic przeciążenia a potem być detka