Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja swój poród dobrze wspominam

Dlaczego piszecie że poród SN TAK boli jak to nie prawda i drzecie japę

Polecane posty

Gość Ja swój poród dobrze wspominam

Niedawno urodziłam chłopca z wagą 4,300 . Rodziłam przypięta do kroplówki z oksytocyną która ponoć sprawia że skurcze są silniejsze , bez żadnego znieczulenia ,na sucho tzn po odejściu wód zaczęły mi się skurcze . Skurcze były podobne do tych przy wykonywaniu ćwiczeń na brzuch trwały około 1 minutę później był spokój na 2 minutki . Więc nic strasznego a na pewno nie tak żeby drzeć japę na cały szpital :/ hmm a jakbym nie miała tej oksy to by była bajka ... Poród od odejścia wód i zarazem pierwszych bóli trwał 50 minut bóle parte trwały około 10 minut które odczuwałam jakby mi się bardzo chciało załatwić ale to nic nie bolało.....

Gość gość
p*****lnij baranka kretynko wydaje ci sie ze kazdy ma miec tak samo jak ty? yebana matolico

Gość gość
A moja szwagierka chodzi do dentysty i leczy wszystko, również kanałowo, bez znieczulenia, na szczęście nie jest taka rąbnięta żeby pisać potem tematy na kafe "o co robicie tyle szumu, u dentysty prawie nic nie boli!". Są ludzie i parapety, ech...

Gość rai SA
ciekawe jak bys sie czula jakbys rodzila 12 godzin :) zapewniam cie ze nie tak samo

Gość gość
masakra kolejna jebni... debilka kobieto nie każdy ma taki poród jak ty, nie które kobiety rodzą po 24- 48 godzin w bólach, rusz tą głową zanim założysz temat i tylko zaśmiecasz forum, tylko ci pozazdrościć, powinnaś się tym pochwalic i życzyc innym takiego porodu a nie zakładać tak mało inteligentny wątek!!!

Gość gość
Jeszcze nam tu ku...a napisz że miałaś do tego orgazm! Głupich nie sieją sami síę rodzą.

Gość niektórzy to mnie miażdżą XD
Myślę że autorka chce wzbudzić kłótnie bo wrażeń jej mało chyba . Ale przecież urodziła JEDNO dziecko i wszytko już wie , przecież tak długo rodziła ojjej no pogratulować. A Autorko oby Twój drugi poród był taki sam . Ja jestem silną kobietą , nie straszny mi ból , też rodziłam z okscotyną , wywoływali bo byłam po terminie . Dziecko duże , znieczulenia też brak bo anastezjologa nie było , rodziłam ponad 9 h. WIĘC CÓŻ TY KOBIETKO MOŻESZ O PORODZIE I BÓLU WIEDZIEĆ :D poród 1 h to nie hardcorowy poród . No ale jaraj się dziecko dalej, jaraj sie jaraj jak Ci virtualnie to samopoczucie podnosi :)

ja rodziłam 25 godzin i bolało strasznie, poród wspominam jak traume, widać zero w Tobie empatii na krzywdę drugiego człowieka, współczuję Twojemu dziecku w takim razie

Gość gość
nie wszytskie krzyczą chyba tylko w filmach poród wygląda tak dramatycznie, owszem boli ale nie aż tak ja rodziłam dwa razy i nie krzyczałam, nie bluzgałam :) najgłosniejszym odgłosem był jęk wysiłku przy parciu.

Gość gość
Każda przechodzi to inaczej. ja rodziłam 28 godzin na końcu nie miałam na nic siły i owszem krzyczałam z bólu jak głupia. A i tak wszystko zakończyło się cc bo dziecku tętno zanikało.