Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liquoriceeeee

Debile w sieci

Polecane posty

Gość liquoriceeeee

oglądaliście wiadomości, że dziewczyna korzystająca z pewnego portaly w Ameryce, popełniła samobójstwo? W szkole normalnie a w sieci szyderstwa i obelgi. Nie rozumiem. Dlaczego ta dziewczyna zwyczajnie nie usunęła konta lub nie korzystała z laptopa? Dla mnie to jest nie do wyobrażenia. Żeby zabić się za debili w sieci,

Gość liquoriceeeee
Dziewczyna dodawała swoje zdjęcia i ludzie ją komentowali, że za gruba, za brzydka.. i się dziewczyna zabiła. Widzicie do czego prowadzą debilne opinie i komentarze w sieci? Ludzie na prawdę biorą sobie do serca co o nich wypisujecie... niektórzy są bardzo mało inteligentni i odbierają sobie życie.... jak można być tak skończonym idiotą żeby przejmować się komentarzami w necie i się zabić? jaka psychę trzeba mieć zrytą? Nie rozumiem i nie zrozumiem.

Gość liquoriceeeee
aha miała 14 lat,

Gość gość
za każdego zgnojonego mam +3pkt. do mocy.

Gość liquoriceeeee
gratuluję, dzicię Neo...tylko, że wiesz że to nie jest smieszne.

Gość gość
pewnie tez jestes brzydka gruba i smierdzisz kupa :classic_cool:

Gość liquoriceeeee
bardzo inteligentna odpowiedz. szkoda, że jako gość.

Gość gość
no bo jestem tutaj gosciem :classic_cool:

Gość 223344
zwykła selekcja naturalna, na świecie nie ma miejsca dla ludzi słabych,praw natury się nie zmieni

rozumiem, będąc gościem łatwo wyrażać takie opinie- zrozum tylko, że niektórzy debile, k***a, tacy jak ty czy on, nie znają się na takich p******ych żartach. I są bardziej p********i niż ty- potrafią się zabić za taką wypowiedż- pomyśl k***a,

gość Zwykła selekcja naturalna?? No to k***a nie zyczę ci aby twoje dziecko znalazło się w tej selekcji, weź pomyśl.

Gość gość
No i dobrze że się zabiła, brzydka była, po c**j komu brzydkie dziewczyny?

Gość gość
to jestes gruba i brzydka czy nie? :classic_cool:

Gość gość
no słyszałam, ale to jej wina że tego goowna nie usunela, moi znajomi tez maja tam konto i zbierają hejty a moderatora zadnego nie ma...wiec kazdy na wlasne ryzyko zaklada tam konto

Gość gość
Ta mała szmata z USA zabiła się dlatego, że wcześniej pokazywała cycki murzynom przez kamerkę internetową. Ktoś to nagrał i zaczął rozpowszechniać w Internecie i cała szkoła się z niej śmiała. Potem zmieniała szkoły, ale prześladowca zawsze ją znajdował i podsyłał ten filmik do nowych szkół. Zasłużyła na śmierć bo była młodą szmatą i chciała seksu z negrami.

Gość gość
oby więcej tych szmat zdychało

Gość 223344
jeżeli masz takie idealistyczne podejście do życia to chyba jeszcze się z tym życiem nie zderzyłaś,czas skończyć zabawę lalkami.Niby w jakiej sytuacji znalazł się tamten dzieciak że mam mu współczuć

223344 jeżeli masz takie idealistyczne podejście do życia to chyba jeszcze się z tym życiem nie zderzyłaś,czas skończyć zabawę lalkami.Niby w jakiej sytuacji znalazł się tamten dzieciak że mam mu współczuć Że co? Albo Ty jesteś głupi(a) albo ja.... Nie masz jej współczuć bo ona już nie żyje i gówno jej da twoje współczucie. Macie po prostu nie komentować wulgarnie zdjęć innych ludzi, którym bardzo zależy na opinii innych, którzy są na tyle słabi by wierzyć w to co wypisujecie. Po c**j pisać komuś jaki jest brzydki? No po c**j? Po to by go zdołować i żeby się zabił? Możesz chyba się powstrzymać od takiego komentarza, Albo zamiast szukania złych cech, opisać te dobre. Np. masz ładne oczy a nie jesteś gruba jak świnia?

Gość gość
jestes piekna i urocza :classic_cool:

Ale ja wiem kto tak wulgarnie komentuje cudze zdjęcia, ludzie którzy sami w życiu mają przegrane i anonimowo potrafią wyzywać innych, Wstydźcie się. I wy, bywalcy kafe, anonimowo komentujący co drugi temat, wstydzący się własnych słów. Debile k***a.

Gość gość
Powodem jej śmierci było jej działanie samobójcze, nei komentarze. jeśli ktoś jest tak słabo psychiczny i zdystansowany to powinien siedzieć trochę w zakłądzie psychiatrycznym. Przykra sprawa, ale ona to wszysttko sprowokowała wrzucając te zdjęcia, bo z krytyką trzeba się liczyć, nawet jak się tego nie wie.

Gość gość
zlosc pieknosci szkodzi :classic_cool:

Gość 223344
Nie lubię kłamać,nie napiszę grubej świni jak ty pięknie wyglądasz bo tylko ją utwierdzę w przekonaniu że nie musi nic zmieniać,współczuć mogę tej dziewczynie która wczoraj pisała że nie ma co jeść,a nie jakiejś panience w hameryce której z nudów się we łbie poprzewracało

z krytyką trzeba się liczyć bo społeczeństwo jest tak p******e. Ja jakoś nigdy w życiu nie napisałam nikomu, nie skomentowałam, że jest brzydki, za gruby, za chudy, za mały itd... nigdy, A co was zmusza do takich komentarzy? Niska samoocena? Ja mam tak niską, że zakopałam ją dawno temu, mimo to jestem k***a normalna,

223344 Nie lubię kłamać,nie napiszę grubej świni jak ty pięknie wyglądasz bo tylko ją utwierdzę w przekonaniu że nie musi nic zmieniać,współczuć mogę tej dziewczynie która wczoraj pisała że nie ma co jeść,a nie jakiejś panience w hameryce której z nudów się we łbie poprzewracało Co? Ty nie masz kłamać, t masz się powstrzymać od komentarzy, Rozumiesz? Skoro uważasz, że ta dziewczyna/chłopak jest nie godny twojej uwagi po prostu zostaw. Nie komentuj. Ta dziewczyna/chłopak może być chory, może się załamać po twoim debilnym komentarzu. Chcesz potem słuchać wiadomości i usłyszeć że on/ona nie żyje bo jakiś imbecyl napisał że jest za gruba?

Gość gość
poka fote musisz byc piekna :classic_cool:

więc tylko apeluję, jeśli nie musicie- nie komentujcie. Bo po c**j? Nikt wam nie odpisze, to po pierwsze. Po drugie, drugi raz do tego zdjęcia nie wrócicie przeważnie. Zwyczajnie człowieku, odpuść i bądź człowiekiem,

gość poka fote musisz byc piekna cool.gif A po c**j? Nawet jakbym byłam miss Polonia to i tak wszyscy wynajdą tyle wad- a bo krzywa dwójka, a bo nogi krzywe, ręce, uśmiecha się sztucznie, mało opalona, mało inteligentna... wam nawet Papież nie dogodzi Polacy

Gość 223344
nie bardzo rozumiem,ktoś się zabił bo usłyszał że jest gruby,a co wcześniej o tym nie wiedział?Jesteśmy nierozerwalnie związani z prawami natury i ktoś o tak słabej psychice i tak nie odnajdzie się w życiu i będzie wegetował

Gość 223344
a po za tym już dzisiaj nie pij więcej