Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liquoriceeeee

Debile w sieci

Polecane posty

Gość gość
liquoriceee, ale masz zryty beret. tylko się nie zabij po moim wpisie, bo jest szczery, a szczerość wg Ciebie prowadzi do samobójstwa.

tak ale czy internauci muszą się do tego przyczyniać? Muszą rozpalać ten ogień? Zresztą, ta dziewczyna co się zabiła wcale nie była brzydka ani gruba. Była normalną 14latką. Może miała problemy psychiczne? Ok, wtedt powinna się leczyć ale po cholerę jeszcze ludzie tak wulgarnie ją komentowali? Może jakby się powstrzymali od zwykłych komentarzy, poszliby pograć w piłkę w tym czasie... nie doszłoby do tego?

Gość gość
zebow nie musisz pokazywac :classic_cool:

Gość gość
a może jakby ktoś wszedł do pokoju wcześniej, toby się nie zabiła. ja myślę, że to wina wszystkich potencjalnych ludzi, którzy mogli wejść...

Szkoda, że jesteście tak mało inteligentni ale czego się spodziewać po kafe.. gdzie więcej idiotów niż normalnych ludzi..

Gość gość
nie pisz "idiotów", suko, bo jeszcze się przez Ciebie powieszą:O

Gość 223344
znałem kilka osób które skończyły ze sobą z powodu zawiedzionej miłości albo słabych ocen w szkole,jeżeli ktoś ma taką psychikę to zawsze znajdzie powód

sorry, ale nie wiem jak nazwać idiotów co komentują zdjęcia innych. Nie wiem jak nazwać imbecyli którzy wstawiają zdjęcia do netu, nie wiem jak nazwać pop*****leńców którzy odbierają sobie życie za komenatarze w necie, w ogóle nie wiem jak można odebrać sobie życie, mamy tylko jedno, to jakby zabić matkę czy ojca. Może rzeczywiście jedni stoją po mózg a drudzy po wzrost?

Gość gość
ty robisz to samo i skad wiesz czy ktos sie przed chwila nie powiesil bo go wyzywalas od idioty i debila z sieci? :classic_cool:

Gość 223344
teraz policz ile wyzwisk użyłaś w swoich koment.,skąd wiesz że zaraz nie wyskoczę przez okno bo poczuję się obrażony,choć to tylko 3m ale mogę sobie guza nabić

hehehehe idioci i debile których skomentowałam, dobrze wiedzą o co mi chodzi i niech zżera ich sumienie, bo i tak są za słabi żeby cokolwiek sobie zrobić, oni potrafią tylko innych obrażać, anonimowo.

Gość gość
nie wiem, czy ktos tutaj pamieta glosny filmik z yt (jakos 2010/11) - "strzegomskie k***wki", w ktorym to jakas malolata opowiadala jak robila lache swojemu chlopakowi i czula sie spelniona :D po lawinie hejtow na jej profilu na nk + profilach rodziny i znajomych, mloda sie powiesila. tylko dziwi mnie, dlaczego ten temat w mediach nie istnial

Gość No i prosze jak pieknie
sam/a siebie skomentowałaś/eś. Przecież jedyną osobą, która anonimowo tutaj obraża ludzi jesteś Ty :D aż przykro, że tak źle o sobie myślisz, choć trudno sie nie zgodzić z samokrytyką

hehehehee ja obrażam anonomowo ludzi? Piszę tylko fakty. I mam swój nick :) W sumie to wszyscy tu jesteśmy anonumowi a wątku ile masz lat tylko ja podałam swój wiek xD wszyscy inni jako gość nie wiem k***a czego wy się boicie xD

Gość No i prosze jak pieknie
Ty piszesz fakty i pewnie Ci co tam komentowali tez pisali wyłącznie fakty.Ty piszesz wulgarnie i oni być może w podobnym tonie. No to możesz sobie z nimi łapke podać. Nick masz? No nie rozśmieszaj mnie, proszę :D

Gość 223344
piszesz ja anonimowy,no tak myślałem że facet,a mój wiek jest w nicku

Gość gość
jesteś zbyt durna, by zrozumieć, czemu ktoś się zabija, albo dlaczego komentarze w sieci są szczera a w realu na taką księżniczkę jak Ty chucha się i dmucha. i zbyt pusta, by twierdzić, że "idiota" rani mniej niż "za gruba". i przestań przeklinać, patologio.

Gość DiesIrae
ha ale jaja, niektorzy tak p*****la haha. Znalazlem ten portal wczoraj i z ciekawosci zaczalem czytac niektore tematy i teraz czesciej wchodze bo niekiedy tak sie mozna usmiac, to lepsze niz kabaret w niektorych wypowiedziach xD A co do zmarlej dziewczyny, kogo to gowno obchodzi ze sie zabila. Jaka skretyniala, zakompleksiona nastolatka ktorej nie zalezalo na zyciu, zalosne

Gość gość
" xD" liquoriceeeee = DiesIrae ale sobie podkręcasz dyskusję :O :classic_cool:

Gość DiesIrae
ja jestem facetem idioto ;]

Gość gość
o i też wyzywa od idiotów. spod obu nicków. i durny pomysł ze zmianą płci. jesteś daremna

Gość DiesIrae
moze mamy podobne zdanie o takim baranie ;] ze ja kobieta? ;D wez wal sie palancie =P bo mnie r o z p i e r d a l a s z normalnie xd

Gość 223344
nick pomyliłeś,niestety czasem się zdarza

Gość 223344
00:06 napisałeś że jesteś facetem,tylko że ja wcześniej zarzuciłem to liquoriceeeee,ty w tym czasie jeszcze nie pisałeś a odpowiedziałeś za nią.Ale to już twoje zboczonka mi nic do tego

bardzo zmyslna teoria szkoda ze tak strasznie bledna ;] mozesz fantazjowac ze jestem kobieta ale to by bylo spedalone zboczenie ;D