Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiem jak wygląda Athelgast jest brzydalem

Polecane posty

Gość gość

mial tu kiedys inny nick i foto... Przy nim Maciek B to Tap Madl...naprawde

Gość gość
też mi tajemnica, był tu pod nickiem Ave Dave. Te same poglądy, styl wypowiedzi. I tez z Wrocławia. Przypadek? Nie ;)

Z tego co gdzieś czytałem to był BSA prawdziwy polak "aryjczyk" czyli mieszanka z ojca żyda i matki angielki.

Gość gość
fubu- to dwie rozne osoby. Athelgast to Ave Dave. BSA jest z Bytomia, mial dziesiątki nickow, non stop go banowali.

Bzdura. Nigdy nie wkleił bym foty, bo są tacy, co chcieliby w nocy mi dom podpalić... Aż taki głupi nie jestem...

Nie. pisałem już jakie mam oczy i włosy. A kiedyś nawet fotę swojego oka tu wkleiłem... Dałem ludziom taki znak, że więcej wiem o nich niż oni o mnie...

Opiszę się w skrócie: 185 cm wzrostu, szczupła budowa (teraz) włosy między jasnobrązowymi a ciemnym blondem. I mieszane oczy (leszczynowo-zielone). Do tego jasna cera i lekko pociągła twarz... Ale taki opis mogę dać, bo i tak nikt mnie nie rozpozna...

Gość gość
Nosz q..! Ja się łądnie pytam jaki to kolor ten LESZCZYNOWY!!! Rozbawiłeś mnie do łeż. Dziękuję, bo mam generalnie beznadziejny nastrój!

Gość gość
a masz napletek? :)

Gość gość
To kosmita !!!!! UFO

Beruthiel mam mieszane oczy, zielono - szaro-orzechowe. A do gościa: Co do napletka nie będę się wypowiadał.:D

Gość gość
Jesteś obrzezany ?

Beruthiel i Athelgat to ta sama osoba- nie ma to jak pisać sam ze sobą! P.S. Musisz baardzo się nudzić w życiu swoim.

"11.08.13 [zgłoś do usunięcia] gość Beruthiel i Athelgat to ta sama osoba- nie ma to jak pisać sam ze sobą! P.S. Musisz baardzo się nudzić w życiu swoim. Kocham Życie" Yhy. A teraz czekamy na dowód. Empiryczny, lub dedukcyjny :D Beruthiel mylisz się. Może nie za wesołe, ale na pewno nie nudne. Niespodziankę, że aż ogień z d**y leci...:D