Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakich kobiet pragna faceci

Polecane posty

Gość gość

Juz nie wiem ;/

Gość gość
Faceci moze sie wypowiedzcie! pytam serio

Gość Pam Perceval
to juz zalezy od faceta

Gość gość
Z mioch doswiadczen wynika ze wolicie alkoholiczki i dziwki niz wierne i kochajace kobiety -.-

Gość niebieskozielona22
ładnych, wyluzowanych,z usmiecham, madrych, zaradnych, ale oby nie bardziej od nich. ambitnych, ale oby nie bardziej od nich.. zarabiajacych na swoje potrzeby, ale oby nie za duzo!

Gość bernark
gdy kilka dni temu robiłem krok za krokiem za naszym Prezydentem Polski , który na swojej działce w Budzie Ruskiej obalił ze znajomymi kilka skrzynek zimnego piwa z piwnicy to przy okazji obserwowałem ludność tubylczą , która przybywa pieszo albo na rowerach aby naszego pierwszego zobaczyć jak obala browara z gwinta z kumplami z rządu i trochę się napatrzyłem na kobiety , przybywały nagle na rowerach , schodziły z rowerów i skandowały głośno 'przyjdź do nas prezydencie' a w bardzo krótkich sukienkach albo spódnicach mini świeciły gołymi vaginami , normalnie żadna nie wstydziła się pokazać , że vagina jest opalona , wkrótce na fotkach się zobaczycie dziewczyny !

Gość gość
To co powiecie na to jak wam powiem ze jestem zgrabna opalona szatynka, studiujaca na jednej z lepszych uniwerkow w polsce, zadbana i madra oraz rozwazna, dodatkowa pracujaca przy studiach dziennych, a nie moge sobie uozyc zycia bo cagle faceci ze mna zrywaja. A najlepsze ze zawsze przy rozstaniach slysze ze jestem "z dobra". wiec czego wy chcecie? zolzy?

Gość bernark
To co powiecie na to jak wam powiem ze jestem zgrabna opalona szatynka, studiujaca na jednej z lepszych uniwerkow w polsce, zadbana i madra oraz rozwazna, dodatkowa pracujaca przy studiach dziennych, a nie moge sobie uozyc zycia bo cagle faceci ze mna zrywaja. A najlepsze ze zawsze przy rozstaniach slysze ze jestem "z dobra". wiec czego wy chcecie? zolzy? CZY zgodzisz się zostać moim eksperymentem naukowym pod tytułem 'żona' ?

Gość gość
Bardzo chetnie zostalabym zona, ale niestety wy chyba sami nie wiecie czego chcecie. Uwaam sie za wartosciowa dziewczyne, ale chyba niestety mezczyznom to nie wystarcza.

Gość gość
no gdzie jestescie faceci? nie umiecie okreslic czego chcecie?

Gość bernark
podszywasz się za faceta i czego szukasz albo kogo szukasz , żony , czy męża ?

Gość gość
Ja lubię kobiety, które nie czekają aż facet zrobi wszystko za nie i które nie mają typowych zainteresowań, nie boją się wszystkiego i nie są puste, nie słuchają techno, nie mają facebooka, nie chichoczą z psiapsiółami, nie chodzą chlać do klubów to tyle.

Gość gość
Jak dla mnie to: -stabilna emocjonalnie -wierna - taka w ktorej jest jak najwiecej odruchow ludzkich -dbajaca o siebie I tyle. Z taka moglbym isc przez zycie.

Gość matylllda
na pewno takich w których zawsze będą miały oparcie :|

Gość matylllda
gościu dwa wyżej to prawie ja tyle ze fejsa mam :P

Gość gość
matylllda ile masz lat? z ciekawosci

Gość matylllda
młoda jestem :P 23 ;)