Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matylllda

Śpicie juz pytajnik

Polecane posty

Gość matylllda

no hallo ludzie, śpicie?

Gość gość
a ty spisz pytajnik

Gość matylllda
hehe jak widać nie. Zasnęłam o 19 i teraz spać nie mogę. Nuuuuuuuuuuuda ;)

Gość gość
Spałam w ciągu dnia i teraz się męczę.Chyba zasnę dopiero nad ranem?:D

Gość gość
zastanawiam sie czy isc spac czy jesc czy zaszyc rozpruta kieszen w torebce :o dodam ze musze wstac o 6

Gość matylllda
Noo dokładnie. Nie wiem co mam robić. Jeszcze ten mój facet taka ciota. Mam go ju dosyć :P

ja dopiero nad ranem zasne bo do poludnia spalem, dlatego szukam tu jakiegos ciekawego tematu do rozmowy bo znudzony jestem =P

Gość matylllda
jak o 6 masz wstać to spać uciekaj bo jutro to jak zombi będziesz wyglądać ;P

Gość matylllda
bo jeszcze mi gdzieś tam na nim zależy. Za długo razem. Ale czuc w powietrzu zbliżający się koniec. Tylko najdziwniejsze to że on tego nie czuje. Myśli, że jest w porządku ;) Szkoda bo to dobry facet. No ale serce nie sługa.

Gość matylllda
No to przynajmniej jest Ci teraz dobrze po bzykanku :D

moze wpadliscie w rutyne i po prostu nie masz juz tego dreszczyku jak to bywa na poczatku zwiazku?

Gość gość
Nie śpię. Piję.

Gość matylllda
To chyba on w nią wpadł, ja to właśnie jestem tego typu kobietą która potrzebuje uwagi i sama tez ją daje. Ale on? Ja mu mogę napisać, że np coś jest nie tak itd widzi ze mam zły humor i potrafi to bezczelnie olać i nie odzywać się cały dzień. albo napisać ze za godzinkę zadzwoni a pisze dopiero po kilku godzinach jak się upomnę. Nie zależy mu to nie będę go trzymać na siłę. Tyle, że jak mu otem mówię ze widzę ze już mu tak nie zależy bo przecież jakby było inaczej to normalny człowiek przejął by się swoją drugą połówką, to pretensjami o co mi chodzi ze przecież mnie kocha itd. No fakt kocha. Ale tylko wtedy kiedy jest dobrze, wsparcia żadnego gdy mam gorsze dni :/

Gość gość
Coś w ten deseń. Ananasowa lubelska, już tylko 32% (i ciągle obniżają). A na zapojkę warka radler jabłkowa.

Gość matylllda
mala biest i jak tam imprezka? wypij coś za nasze zdrowie:P

Gość matylllda
gościu też piłam już tą ananasową ;) Tyle że ze Spritem. Jeszcze chyba nowa antonówka jest ale nie pamiętam dobrze :)

ananasowej lubelskiej nie pilem jeszcze xd my konczymy z ziomkiem dopiero pierwsza flache czystej, zaraz druga pojdzie =P Matylda to zrobcie sobie przerwe, moze on wtedy zmadrzeje i zacznie byc spontaniczny, romantyczny i sie starac? Jak zrozumie kogo moze stracic skoro Cie kocha hmm? ;]

Gość matylllda
A sama nie wiem. Jak dla mnie oparcie w drugiej osobie to przecież priorytet w związku. Eeeej wszyscy pijecie tylko nie ja :P

no wkoncu weekend, wolne od pracy to dobrze sie napic z ziomkiem xD to skocz sobie po browarka matylda to juz bedzie ekipa weekendowych imprezowiczow ;P

Gość matylllda
W lodówce mam coś mam to może drinka se zrobię :D o ile mi nie uciekniecie i będę sama pic jak desperatka haha musze skarpetki ubrać bo stopy mi zimno :/