Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matylllda

Śpicie juz pytajnik

Polecane posty

Gość matylllda
brat w hol pracuje wiec najwyżej do niego sie zgłoszę :D oo pierwszy ziew się u mnie pojawił hehe

Gość matylllda
Bies to moze masz tak ja ja czasem jak za powoli pije to jeszcze jak jestem lekko wcięta już mam kaca zarazem ;)

Jakos nie mam ochoty na chlansko , wystarczy delektowanie sie. Ja mam jutro troche Do roboty wiec chce byc w dobrym stanie.

Gość matylllda
w niedziele duzo roboty? Współczuję :/ Kawuchę? Dies no to na pewno teraz nie zaśniesz hehe

wiem xd ale tez ja zrobilem zeby troche wytrzezwiec bo dzisiaj moja kolej robic obiad wiec nie chce miec kaca jak wstane bo bylaby masakra xD

Gość matylllda
oo obiadek? A co dobrego będziesz robił? :P

rosol xd a potem ziemniaki, udka w sosie miodowym i buraczki albo mizerie =D biest to jak dopiero bedziesz wracac to z***biscie musialo byc ;p

Gość matylllda
j uciekam ju moi drodzy :* miłego siedzenia jeszcze ::*:* Dobranoc :*

Ja wczoraj zrobilam Cannelloni w sosie pomidorowym z curry wiec nie musze gotowac. Z reszta ja robie dietke wiec malo jem.

Gość gość
ja sie dolacze niespie i maz mnie wk***a. a jestem na wyjezdzie ktory mial naprawic cokolwiek miedzy nami :(

aha to spoko ze wam sie przedluza xD a mnie nie bylo bo do nocnego skoczylem po fajki i browarka ;P masz jakies fajne filmy polecic? ;]

saw i hostel swietne widzialem wszystkie czesci xd thrillery tez lubie, mozesz podac jakies to zalacze sciaganie ;P

diesirae92@o2.pl mam nadzieje ze tlum dzieci nie zacznie mi spamowac na poczte xD Bo tu sie chyba nie da pw napisac? ;p

ok xD dziwne ze jako spam. Dalbym ci fb to bys mi mogla tam wyslac, ale zbyt wielu tepych hebli sie tu przewija xD

Odbierz poczte. Ja jestem w domu , zjem cos i uciekam do lozka bo oczy mi sie zamykaja. Mam nadzieje ze ci sie lista przyda bo nie wiem czy to w twoim guscie bedzie.