Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaprissa

Dlaczego tak jest

Polecane posty

Gość gość
A dziękuję, dziękuję, dziękuję. :-D Wiesz, wiedziałam dobrze, że ma wady dla mnie nie do zaakceptowania, dlatego właśnie go rzuciłam. Ale trudno mi było o nim zapomnieć, a pisanie w poszczególnych wątkach o różnych cehcach mężczyzn uświadomiło mi, że te wady były jeszcze poważniejsze niż sądziłam i że dobrze, że się z im rozstałam.

Gość Kaprissa
Miłość to wszak szalony stan ;) Ale spokojnie, nie tylko nią żyję. Mam swoje pasje, rodzinę i przyjaciół, dla których jestem kimś wartościowym, dobrze zarabiam, więc może na tym powinnam teraz się skupić?

Gość gość
Na tym na pewno dobrze się skupić. Ale trudno, gdy wciąż myśli się o kimś. Ja niestety nadal o nim myślę.

Gość gość
I jak widzisz Kaprisso, nie mogę też przez niego spać. :-(

Gość Prawikator
Pamiętasz wszystko co Ci powiedział? Może coś "chlapnął" i przeżywa? Szaleńcy... Znacie może fiku mikuuu?

Gość gość
To było pytanie do mnie, czy do Klarissy? Bo jeśli do mnie, to oczywiście, że pamiętam każde jego słowo. Ale na pewno nie przeżywa niczego. Co najwyżej przestraszył się czegoś, co usłyszał ode mnie, bo weszliśmy na bardziej osobiste sprawy.

Gość gość
Fiku Mikuuu nie znam. A co, Ty też jesteś następny zakochany szaleniec - w Fiku Mikuuu? ;-)

Gość gość
To może Prawikatorze zaprosisz nas na wesele? ;-) Tylko uprzedź nas proszę przynajmniej na godzinę wcześniej. :-D

Gość Prawikator
na ile osób? Fiku mikuuu jest mi niezbędna do szcześcia. Co do stresu, stan ten podobny jest do ... Jak rozmawiał? Zlewając jak mnie fiku mikuuu? Wiara czyni cuda Prawikator nie może się doliczyć acz dołączyć ... Do marzeń ... 🌻

Gość gość
Moje marzenia właśnie runęły, ale na Wasze wesele i tak przyjdę. :-D

Gość gość84
o ja pier.... marudzisz, bo spodobał Ci się jakiś facet, Ty jemu pewnie nie, w każdym razie ON NIC NIE ZROBIŁ, więc Ty teraz narzekasz. A powiedz mi: dlaczego miałby cokolwiek zrobić? Znaliście się chociaż? Czy liczyłaś ,że się domyśli i będzie Cię adorował z samej racji tego, że istniejesz. Nawet nie bierzesz pod uwagę tego, że być może kręci go inny typ urody niż Ty prezentujesz albo nawet nie wie o Twoim istnieniu (no bo skąd)?

Gość gość
Mój wiedział, że istnieję i nawet bardzo chciał się ze mną spotykać. I co z tego, skoro mnie olał? Boli jak diabli.