Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdyby na świecie nie było facetów byłoby lepiej

Polecane posty

Gość gość

no wiem, że sa potrzebni do rozmnazania, ale mówie jakby tak było, żeby dało sie bez nich :-P Kto się ze mną zgodzi, że lepiej jakby ich nie było?? I nie, nie zdradził mnie zaden chłopak jak pewnie większosc pomyśli ani tez nie nienawidzę facetów,ale bez nich byłoby mi teraz łatwiej :-O Robią mi konkurencję ;/ Kobieta, którą kocham jest bi i ja jestem jedyna kobieta, która jej sie podoba ale sa też ci faceci którzy sie jej podobają... a jakby ich nie było to bez wahania wybrałaby mnie ;-/ I nie musiałabym sie tak męczyć i starać, tylko od razu. I tak, jestem lesbijką

Gość gość
baba z babą:O :( to smutne i niesmaczne.

Gość gość
lesbijki to najczęściej dwie smutne przyjaciółki bez faceta topiące razem singielkowe smutki w winie, a jak już są porządnie wstawione robiące sobie dobrze nawzajem na pocieszenie wyobrażając sobie facetów.

Gość gość003
:)

Gość gość
gdyby nie było mężczyzn (pomijając sprawę rozmnażania) żyłybyście (średnio po 30 lat) w chatynkach ulepionych z gówna albo w jaskiniach :D

Gość cc ddvwv
gdyby nie było mężczyzn (pomijając sprawę rozmnażania) żyłybyście (średnio po 30 lat) w chatynkach ulepionych z gówna albo w jaskiniach smiech" No i do tego krew spływałaby Wam po nogach po tampony i podpaski stworzyli faceci :D

Gdyby facetów nie było na świecie, to najnowszym osiągnięciem naukowym byłby kamień gładzony.

Gość gość
Gdyby nie było mężczyzn to by wgl cywilizacji nie było.