Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tontita

Oddalam pierscionek zareczynowy

Polecane posty

Gość tontita

tak mi przykro i wsciekla jestem na siebie.... zareczeni jestesmy kilka miesiecy, jeszcze nie zaczelismy pozadnie slubu planowac. Mielismy zaczac po wakacjach... caly urlop sie klocilismy. Ciagle sprzeczki o glupoty... na lotnisku w drodze powrotnej klotnia poraz kolejny, wybuchlam, i w przyplywie zlosci oddalam mu pierscionek. w podrozy juz sie nie odzywalismy do siebie. minely dwa dni... mi jak zwykle preszlo po 10 min ale tym razem przesadzilam... chcialabym zeby zwrocil mi pierscionek i zeby wszystko bylo jak dawniej. ale on ma w sobie tyle zalu... i wcale mu sie nie dziwie :((( jest mi okropnie smutno... wczoraj rozmawialismy, przeprosilam go za moja reakcje, powiedzialam mu wszystko co mi w nim przeszkadza co mnie boli itd on tez mi wyrzucil swoje zale.. ale on chyba potrzebuej czasu :( czy ktoras z was kiedys zrobila taka glupote jak ja? zachowalam sie jak idiotka... chcialam zeby go bolalo...

Gość gość
I teraz masz za swoje... Ja mialam podobnie przed zareczynami, ale po nich nigdy juz nie bylo tak jak wczesniej, zaczelismy sobie mowic co jest nie tak itd a nie od razu oddawac pierscionek, teraz skoro on potrzebuje czasu to nie koniecznie znacY ze do siebie wrocicie

Gość tontita
Odjeebało mi nieźle na dekiel. Dałam mu duupy i jest zgoda już nie potrzebuję wsparcia, cześć ;)

Gość tontita
zalosny podszyw.... z tym ze my sie wcale nie rozstalismy... mieszkamy razem juz bardzo dlugo.. jak rozmawialsimy to mi powiedzial ze mnie kocha i nie wyobraza sobie zycia bezemnie. on nie rozwaza nad rostaniem, nic z tych rzeczy... poprostu jest bardzo zraniony. I ja sie wlasnie boje tego ze juz nie bedzie tak jak wczesniej. Ze nie odda mi pierscionka, ze plany o slubie zanikna... boje sie robic tego kroku w tyl...

Gość tontita
Chciałabym za to zrobić krok w przód. Posmakować czegoś nowego, zaznać adrenaliny. Marzy mi się seks z kozą, psem...

Gość gość
fajne marzenia nie powiem :D

Gość tontita
2013-08-11 11:42:06 [zgłoś do usunięcia] gość fajne marzenia nie powiem smiech.gif niewiem czy szkoda mi bardziej tych marnych podszywow czy ludzi ktorzy w nie naprawde wierza :)

Gość gość
Ciebie mi szkoda, dorosnij dziewczynko!