Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paskudna blondyneczka

Nikt nie będzie ze mną pisał

Polecane posty

Gość gość
czyli nie musisz sobie podnosić ciśnienia :) herbatę jeśli już piję to lekko słodzoną - wolę jednak kawę zdecydowanie

zamiłowanie do gorzkiej herbaty wzięło się u mnie z czystego lenistwa :) kawę piję dla towarzystwa i tyko esencjonalne espresso

Gość gość
też jestem fanem espresso - w życiu lubię wszystko co jest esencjonalne. Wówczas poznaje się smak prawdziwego życia

Daj spokój. :O Gołym okiem widać że jakże bezcenne cechy charakteru oddałabyś za buzię plastykowej lali. Kiedy naprawdę małym kosztem i z drobną pomocą stylistki, nie tylko poczuła się atrakcyjna ale zachowała swoje miłe usposobienie, otwartość. Piękno ma przyciągać, ale nie ono zatrzymuje ludzi przy sobie na dłużej. Warto się też zastanowić czy chcesz zawojować cały świat i wszystkim się podobać, czy wystarczy ci tylko wąska grupa ludzi. Jest jeszcze inna alternatywa, ale skierowana jest ona do osób o raczej zamkniętych charakterach i boję się nawet sugerować takie zachowanie, bo z Twoim charakterem będziesz najnieszczęśliwszą osobą na świecie... Wielu może poczuć się oburzonym, bo zna większe tragedie niż ta zakompleksiona niewiasta, ale ona nie żyje w okupowanym kraju..reszta nie na to forum. :(

Nowy, chętnie bym przeczytała co jeszcze masz do powiedzenia. Co do problemów, tak wiem ludzie mają gorsze problemy, ja zresztą też ale o tamtych bym nigdy nie napisała na forum.

Gość niemiły zgred
mi to się wydaje ze Ty to wcale ładna dziewczyna jesteś

Może kiedyś dla kogoś będę ładna, ale za pewne ta osoba będzie musiała być ślepa. :D

Gość niemiły zgred
nie lubię gdy dziewczyny tak mówią o sobie

Ludzie mi wpoili takie zdanie o sobie... Może jestem głupia. Nawet moi rodzice nigdy mnie nie pochwalili, zawsze było "Ta i ta ma naprawdę śliczną córkę, tylko pozazdrościć." :D ... :O

Gość niemiły zgred
no to pech nabawiłas sie kompleksów pewnie niepotrzebnie . słysałem już takie teksty i nieprawda to była wsumie to nie wiem jak ci pomóc bo piszesz ztakim przekonaniem jakby to była prawda

Wstawiłabym zdjęcie, żeby udowodnić... Ale z drugiej strony się boje, bo nigdy nie wiadomo czy jakiś znajomy tu nie siedzi.

Gość Antonio de
do Paskudna blondyneczka z tego co czytam wcale nie wychodzi, że jesteś nieatrakcyjna... a jakie masz cycki ...?

Gość gość
Wstaw tylko zakryj oczy.

Gość niemiły zgred
więc dm ci pocztęjak chcesz gregorc600@o2.pl

Co mi po cyckach jak na twarz nie da sie patrzeć :O Już wcześniej pisałam 75G

Gość gość
pokaz zdjecie

Zgredku jak będę mieć odwagę to wyślę :(

Gość niemiły zgred
a tam mówisz ze brzydka jakoś nie chcę mi sie wierzyć

Gość Antonio de
cycki marzenie niejednego faceta... to ogromna Twoja zaleta... Przy mnie czułabyś się atrakcyjna rozstępy ma prawie każda ! A twarz na pewno jest w porządku... ile masz wzrost...?

Gość niemiły zgred
nie chcesz nie musisz i tak nie wierzę

Około 165cm i 61kg, może być mniej lub więcej bo dawno sie nie ważyłam.

Gość niemiły zgred
dla mnie super

Gość Antonio de
to wymiary masz w porządku :) ktoś cię musiał zdołować dziewczyno....?

Ja się obawiam, że wtedy uwierzysz, no ale nie kłóćmy się

Gość gość
Wiesz co autorko poniekąd cię rozumiem , ale z drugiej strony twierdzę że trochę przesadzasz, bo na podstawie tego co piszesz nie jest tak źle. Chodź zamień się ze mną i wtedy zrozumiesz co to znaczy mieć przerąbane . Tak po krótce , mam dwadzieścia kilka lat , nigdy nie miałam żadnego kontaktu z mężczyzną , jestem od ciebie wyższa , ale też o wiele większa . Staram się to zmienić , ale marnie mi to idzie . Przeszłam już różne zaburzenia odżywiania , w które wpędziła mnie moja własna rodzina i obcy ludzie , bo znajomych nie posiadam wogóle . Totalny przegryw ze mnie . Na ulicy zdarzało się , że wyzywali mnie od różnych , trąbili jak na pierwszą lepszą , częstowali takimi komentarzami , że szok , albo najzwyczajniej w świecie pluli (tak nawet takie sytuacje miały miejsce). Pieszczotliwe określenia w typie walen , wieloryb , pasztet czy locha słyszałam już nieraz . Co z tego , że jestem miła i pomogę każdemu jeśli tylko mogę , całe życie mnie wykorzystywali i w domu i w szkole . Takie popychadło , które zrobi wszystko , bo nie chce być sama . Samoocena totalnie mi siadła . Tu też pewnie zaraz ktoś po mnie pojedzie , żadna nowość . Jakby było mało dziś mój ojciec nazwał mnie brzydką . Czasem po prostu w życiu jest ciężko i niekoniecznie nam się to podoba . Ja w takich momentach myślę, a przynajmniej staram się myśleć , że inni mają gorzej niż ja . Dobra to by chyba było na tyle , a teraz proszę możecie mnie zwyzywać czy coś , to norma na kafeterii .

Gość niemiły zgred
muszę spadać powodzenia blądyneczko

W moich poprzednich postach dałam przykłady. Przypomniała mi się też sytuacja, jak poszłam ze znajomymi na zakupy. Koło sklepu stało dwóch chłopaków. Kiedy wychodziłyśmy, zaczął pokazywać palcem "ta niezła, ta ładna, piękna" a kiedy doszło do mnie usłyszałam "pasztet". Koleżanki udały, że nic nie słyszały no ale mimo wszystko :O

Gość gość
pokaż foto to ocenimy

Gość Antonio de
Jeden czy dwa złe opinie nie oznaczają, ze jesteś nieatrakcyjna Kazdy ma inny gust :) najlepiej prześlij foto swojej figury na emaila co ty na to...?

U mnie plucia jeszcze nie było... Ale gdy chodziłam do szkoły to mnie popychali, przyklejali kartki z dopiskiem "Pasztet szkolny", wyzywali, robili sobie żarty różnego typu. Jak się z kimś pobiłam albo odszczekałam to było tylko gorzej. Gorzej mogą mieć tylko ludzie chorzy, niepełnosprawni, ale z takich osób się nie śmieje, no chyba, że ktoś jest społecznym zerem.