Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagódka2406

czy miał prawo się tak zachowywać

Polecane posty

Gość jagódka2406

Hej dziewczynki, Piszę bo nie wiem co myśleć o całej tej sytuacji.Mianowicie-mam całe bardzo posiniaczone ręcę, niektore siniaki jeszcze bolą...Kłóciłam się wczoraj z narzeczonym i jak nie chciałam go wypuścić z mieszkania to w taki sposób mnie odpychal używając tyle siły...Nie wiem co dalej napisać. Szukam teraz w internecie jakie maści pomogą szybko zlikwidować siniaki i nie mam pojęcia jak pójdę jutro taka do pracy :( przydałby mi się tydzień wolnego a nie mam możliwości go wziąć:( Może go sprowokowałam w kłótni,(teraz nawet nie wiem o co była ta kłótnia, żaden poważny temat) .Jeszcze pare dni temu chwaliłam go przyjaciółce jak on o mnie dba :(

Gość jagódka2406
musiałabym zabandażować całe ręce (ramiona itd), wyglądałabym jak mumia:( ale dziękuję za radę

Gość gość
no to fest musiał cie szarpać. Obojętnie w jakiej sytuacji nie powinien podnosić ręki na Ciebie. No ale z drugiej strony jak juz widziałaś, że raz Cię szarpnął powinnaś odpuścić.

Gość gość
ubierz bluzkę z długim rękawem. od łokcie do dłoni tez masz siniaki? Zdjęcie byś mogła dać, łatwiej byłoby doradzić

Gość jagódka2406
czyli to moja wina?ja mam problem z określeniem czy to było złe zachowanie czy nie z jego strony i czy powinnam przymknąć na to oko czy nie bo mój ojciec był i jest nadal alkoholikiem...ale narzeczony nie przepada za alkoholem

Gość jagódka2406
mam siniaki na całej długości rąk-ramiona, od łokci w dół, a w prawej nawet nadgarstek i dłoń :(

Gość jagódka2406
nogi też mam posiniaczone i plecy ale już zdecydowanie mniej bo rzucał mną na łożko

nie może tak być, że on robi ci siniaki... nie miał prawa się zachować Jak to mówią dzieciom w przedszkolu: "Mężczyzna nie ma prawa uderzyć kobiety nawet łodyżką od kwiatka"

Gość gość
To Ty się źle zachowalas. On Cię nie bil. I wcale nie musiał używać dużo sily, jak to ktoś wyżej napisal, u mnie siniaki powstają bardzo latwo, nawet nie pamietam sytuacji w jakiej się uderzyłam. Po co go zatrzymywalas? Zwłaszcza, ze klociliscie się o pierdoły. Wyszedłby, ochlonal i wrócil po pol godzinie.

Gość gość
Teraz to przegięłaś. 0/10

Gość gość
to jak ty stalaś że aż tak wszędzie masz te sianiki? z tego co piszesz gzie je masz to musiał by tobą szarpac przez godzine, a skoro widzisz ze koles w furii to czemu dalej tam stalas?

Gość jagódka2406
w czym przegiełam?

Gość jagódka2406
myszka a jaki lotion?znam tylko taki co reklamują na bolące nogi lotion 1000

Gość gość
współczuję. kłótnia kłótnią ale żeby tak pokazywać swoją siłę?