Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tontita

Oddalam pierscionek zareczynowy

Polecane posty

Gość tontita

tak mi przykro i wsciekla jestem na siebie.... zareczeni jestesmy kilka miesiecy, jeszcze nie zaczelismy pozadnie slubu planowac. Mielismy zaczac po wakacjach... caly urlop sie klocilismy. Ciagle sprzeczki o glupoty... na lotnisku w drodze powrotnej klotnia poraz kolejny, wybuchlam, i w przyplywie zlosci oddalam mu pierscionek. w podrozy juz sie nie odzywalismy do siebie. minely dwa dni... mi jak zwykle preszlo po 10 min ale tym razem przesadzilam... chcialabym zeby zwrocil mi pierscionek i zeby wszystko bylo jak dawniej. ale on ma w sobie tyle zalu... i wcale mu sie nie dziwie smutas.gif jest mi okropnie smutno... wczoraj rozmawialismy, przeprosilam go za moja reakcje, powiedzialam mu wszystko co mi w nim przeszkadza co mnie boli itd on tez mi wyrzucil swoje zale.. ale on chyba potrzebuej czasu smutas.gif czy ktoras z was kiedys zrobila taka glupote jak ja? zachowalam sie jak idiotka... chcialam zeby go bolalo...

no i zabolało, udało Ci się. Jak odda ten pierścionek to niczego się nie nauczysz, panuj nad sobą bo z takimi reakcjami nie powinnaś brać ślubu.

Gość gość
jestes za dziecinna na zwiazek a co dopiero na malzenstwo.ale dobrze ze to wyszlo przed a nie po slubie

Gość tontita
tez tak uwazam... bylo to takie dziecinne. chcialabym cofnac czas ale juz sie nie da... z drugiej strony on tez jest osoba bardzo wybuchowa... bardzo mnie w zyciu skrzywdzil i wlasnie przez jego wybuchowosc wiec kto mnie zrozumie lepiej niz on.. chyba bedzie lepiej odlozyc ten slub. i zapomniec o pierscionku :(