Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jeśli facet mówi że jest podobno przystojny to jest brzydalem

Polecane posty

Gość gość

taka prawda...kazdy ktory gada ze jest podobno przystojny to co najwyzej przecietniak a najczesiej brzydal.

Gość pijąca poranną kawę
Większość facetów twierdzi że są przystojni :)

Gość tylko się pociąć
To fakt, nie rozumiem skąd to przekonanie u większości mężczyzn, że odpowiednio długim staraniem i cierpliwością zdobędą każdą kobietę. Nawet, jeśli gość jest tłustym, łysym , "z metra ciętym" rozwodnikiem....Całkowicie oderwani od rzeczywistości...

Gość gość
Ja mówię, że jestem brzydki - co to oznacza? Zgaduję, że jestem "brzydalem". Teraz zastanawiam się co musi powiedzieć rzeczywiście przystojny mężczyzna, żeby ludzie uznali, że mówi prawdę...Może jest jakieś hasło i odzew? "-W Paryżu najlepsze kasztany są na placu Pigalle. -Odzew: Zuzanna lubi je tylko jesienią. Udowodniłeś, zacny rycerzu, żeś piękny zrodzon. Wrota mojego raju rozwarte zostaną dla ciebie:)" Babo, jesteś pewna, że nie masz jakiegoś pokoju do sprzątnięcia czy naczyń do zmycia?

Gość gość
hehehe....ależ po co tyle fatygi...wystarczy aktualne zdjęcie do weryfikacji:P

Gość gość
nie kazdy jest fotogeniczny. Np ja. na fotkach wygladm nieciekawie, a w realu, laski rozbijaj sie o sluy telegraficzne tak sie ogladaja. Niesprawiedliwe...:(

Gość gość
przynajmniej faceci mówią, że "podobno przystojni" a nie jak kobiety każda pisze, że jest cudem świata i najpiękniejszą istotą na świecie a nie ma to odzwierciedlenia w rzeczywistości kompletnie.

Gość gość
a moj mi pisal na poczatku jak jeszcze sie nie spotkalismy ze jest brzydalem.jak go zobaczylam to stalam jak wryta z 5 minut,przystojniejszego mezczyzny nie widzialam.teraz to moj maz,moj brzydal

Gość gość
gość a moj mi pisal na poczatku jak jeszcze sie nie spotkalismy ze jest brzydalem.jak go zobaczylam to stalam jak wryta z 5 minut,przystojniejszego mezczyzny nie widzialam.teraz to moj maz,moj brzydal xxxx Dużo zależy od pewności siebie (odnośnie kobiet i swojego wyglądu). Mój chłopak do tej pory utrzymuje, że jest przeciętny choć nie raz słyszę jak kobiety go komplementują aż mnie cholera bierze!