Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta nie odpowiada na powitanie wogole

Polecane posty

Gość martaaaaaaaaaaaaaaaaaaa373
pfffffpffffffffffffffffffffffffffffff.ale masz problemy:P nie zlewa cie i nie jest arogancka....poprostu ma taki sposob pisania:P ja tez czesto NIE odpowidam czesc w komuniaktorach internetowych czy smsach tylko od razu do rzeczy......wlasnie ten usmeich ktory ci wysyla jest przywitaniem:) moze okazuje w ten sposob zalotnosc,moze niesmialosc.,moze jest beposrednia i bezkompromisowa?:) w sensie kawa na lawę, Napewno to nei jest brak szacunku czy nietraktowanie powaznie. Poprostu to jets taki wabik kobiecy....element tajemniczoscci....usmiechnę sie uroczo na powitanie,zamiast suche czesc:) Nie masz czym sie przejmowac:) Powinienes sie martwic jakby w realu nie odpowaiala ci czesc,czy nie patrzyla nigdy w oczy....lub uciekala:) Moze poporstu zaptaj ją z usmiechem -czemu mi nigdy czesc nie odpowiadasz?:)

Gość gość
Autor napisał,że nigdy się nie przywitała, ja bym taką kopneła w d*pe. To jest całkowity brak szacunktu i tak to się toczy. Mamy w pracy taki okaz, że ma się c**j wie za kogo i nikt jej nie lubi.

Gość gość
Autor napisał,że nigdy się nie przywitała, ja bym taką kopneła w d*pe. To jest całkowity brak szacunktu i tak to się toczy. Mamy w pracy taki okaz, że ma się c**j wie za kogo i nikt jej nie lubi.

Gość gość
Nawet nie raczy odpowiedzieć ?:D czytaj: wyżej sra niż d*pe ma i ma cie w d***e.

Gość bobik23
Kurde ludzie dlaczego nie chcecie sobie uświadomić że pisanie jest bezsensowne i mało atrakcyjne. facet wysyłający ciągle sms-y to lamer i d**a nie facet. po co robić coś co robi każdy, dziewczyny mówią że chcą sobie popisać a w głębi tego nie chcą, chcą faceta który robi to co chce i nikomu się nie tłumaczy, zakoc**ją się przez hustawkę emocji a najbardziej przez to że nie wiedzą co on robi. Przestań być miłym facetem bo takie coś nie jest atrakcyjne.

Gość gość
Ktoś ma problem z czytaniem ze zrozumieniem. Oni rozmawiają na gg tylko. No sory mnie by głupio było nie odpowiedzieć chłopakowi, ani be ani me. Laska dziwna jest.

Gość gość
dokladnie w d***e cie ma gosciu i okazuje to wlasnie w taki sposob juz na samym poczatku znajomosci

Gość olaaaolaaaa
A ja nie wiem co w tym dziwnego jest jeśli facet sie przywita i to nie ma nic wspólnego z byciem miłym.

Gość gość
Dlatego ja w ogóle nie witam sie z kobietami. Chcą żeby je szanować, a później nazywają takich ciotami i lamusami. Najlepiej to traktować kobiete jak podgatunek i wtedy jest OK. Sprawdzone&potwierdzone.

Gość gość
Dlatego ja w ogóle nie witam sie z kobietami. Chcą żeby je szanować, a później nazywają takich ciotami i lamusami. Najlepiej to traktować kobiete jak podgatunek i wtedy jest OK. Sprawdzone&potwierdzone.

Gość gość

Gość pgjmjgngmjhphtkjgj
Bo sa zaklamane do tego stopnia, ze mowia jedno a robia drugie. One toleruja tych dobrych tylko wtedy jezeli cos chca od niego. A pozniej znow nazywaja takiego ciota. Same ucza tego, aby je nie szanowac. W zyciu bym kobiecie reki nie podal, o okazywaniu szacunku to nawet mowy nie ma, bo wiem czym to grozi z jej strony.

Gość gość
Haha dobre i coś w tym jest. Też nie witam sie z kobietami.

Gość gość
pcham posty