Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po ile godzin na dobe spicie

Polecane posty

Gość gość

Czy Wam to wystarcza? Ja ciagle chodze spiaca... Dzisiaj spalam 7.5 z jedna przerwa na karmienie - ok pol h a ledwo zyje...

Gość LetniaMorelka
Spie zazwyczaj od ok 23 do 6 rano bo wstaje wczesnie do pracy wiec spie ok 7 godz. Dziecko ma 3 lata i juz sie nie budzi w nocy. W weekendy spie do 8 czasami 9 i wtedy jestem juz przespana ;)

Gość exdebill_po_wakacjach
po wakacjach nie moge sie wdrozyc w rytm, ale normalnie 6h

Gość exdebill_po_wakacjach
jakbym miała spac 7,5h to tez bym była nie wyspana

Gość gość
jestem w 39 t.c. ide spac ok 23 i co godzinę budze się na siku ;/ spię do ok 6:30 bo później już zasnąć nie moge. Nie jestem za bardzo wyspana

Gość gość
Ja już od jakiegoś czasu ssie środnio 3 godziny na dobę jestem tak niewyspana że chodzę jak zmobie.

Gość gość
Moje dziecie ma prawie rok, od kiedy skonczyl miesiac przesypia cale noce- wiec nie musze wstawac na karmienie. teraz kiedy sa wakacje to spie od ok 23 do 5 badz 7 ( w zaleznosci na ktora zmiane mam do pracy). kiedy jest rok akademick ten czas sie niestety skraca ze wzgledu na nauke.

Zasypiam srednio miedzy 22-23 a budze sie ok 7 ale leze do 9.30 - ogladam M jak milosc ;) Dzieci juz mam podrosniete ( 2 i 4 lata) o 7 dostaja butelke z kaszka potem ubieram mlodszego , starszy sie ubiera sam :) i ida obydwaj na podworko :) a ja sobie odpoczywam :D

Gość goscik zdziwiony
Jagoda, takim dużym dzieciom dajesz kaszkę z butli??? WTF???

Gość goscik zdziwiony
Ale przez smoczek piją? A zęby?

Gość do jagody
skoro starszy umie się ubrać to czemu nie umie normalnie jeść? zupy też podajesz z butli przez smoka? czy jednak normalnie z talerza łyżką? kaszę też można jeść łyżką! zdziwiona? a pije się z kubka lub szklanki. dzieci duże a ta robi z nich zacofane ułomki :O

Gość goscik zdziwiony
No dziwię się, bo moją roczną córcię odzwyczaiłam od picia z butelki ze smoczkiem jakieś 2 mies. temu, pije z niekapka albo zwykłego kubka, a kaszkę je tylko łyżeczką (nie sama, ja jej podaję, ale próbuje też pakować łyżką do buzi tylko więcej kaszki zostaje na podłodze niż w buzi). Poza tym picie z butelki nie jest dobre dla zgryzu i zębów.

Gość gość
jagoda a kto pilnuje dzieci na podwórku? Chłopczyk czteroletni jak i dwuletni powinien tą kaszke jeść z talerza łyżką. Ale szczerze to się dziwię, że ten starszy to w ogole jeszcze chce kasze.

Gość gość
Zasypiam między 23 a 24 a wstaje ok. 7.30. Dzieci mają 4,5 roku a drugie niecałe trzy lata i śpią rano do 8.30 (wieczorem zasypiają koło 21).