Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co podnieca kobiety w wyglądzie facetów

Polecane posty

Gość gość
Ja napisałam, ze musi byc wyzszy ode mnie, ale moze byc tylko 5 cm wyzszy:D Moj ma 180, ale gdyby byl nizszy np. 170 to bym nim nie pogardzila:D

Gość gość
ale wy kur...tepe jestescie.lecicie na dlonie,wlosy,uda itd itp.myslicie wszystkie c****i? a pozniej bo moj maz taki a taki.a gdzie k***a mialas oczy? na dlonie pewnie patrzyly.wszystkie baby powinny siedziec cale dnie na drzewie.zchodzic powinnt tyl.ugotowac obiad,dac d...i wat na drzewo.

Mowa jest tylko o wyglądzie w tym temacie, nie charakterze. Pierwsze posty wyraźnie podkreślały, że zachowanie faceta jest dużo wazniejsze niż jego wygląd.

Gość Modelowa
Czyli pomijając charakter, który i tak stawia kropkę nad i w doborze partnera to umnie rece i dłonie. Lubię fajny tatuaz na ramieniu ale ramię musi wyglądać. Tak, puste to ale piszę co lubię a nie co musi być:)

Gość gość
jak facet nie jest polakiem i nie ma polskiej mordy

Gość Modelowa
I tu błąd.

Gość facet z internetu
DO Gość Sam wyglad nie podnieca mnie jesli nie idzie z innymi rzeczami w parze, a mianowicie zachowaniem mezczyzny, sek jest w r****ch, gestach, mowie ciala, rozmowie tak w skrocie i ogolnikowo. Podnieca mnie mezczyzna jak mam z nim stycznosc, a nie tylko sam obrazek jak wystarcza to facetom - widok kobiety. Sa faceci niemescy, antyseksualni i nawet ladny ich wyglad nie jest w stanie mnie podniecic. Mezczyzna zadbany, pachnacy, z 'meskim cialem' rozpala zmysly kobiety gdy jeszcze okazuje zainteresowanie kobiecie, traktuje ja jak istote slabsza, rozmowa, gestami, mowa ciala, barwa ton glosu, inteligencja, niewatpliwie elokwencja, bez nachalnosci, wydumania itp. i nie kazdy facet to potrafi i wie w czym rzecz. A w samym wygladzie panow zwracam uwage na twarz to przede wszystkim, niekoniecznie zarost mnie podnieca czasami wrecz przeciwnie, ramiona i rece, dlonie sa meskie i chyba kazda kobieta zwraca na to uwage, niekoniecznie klata jak mysla faceci, bardziej kreca mnie plecy umiesnione, rece, przedramiona i duze dlonie i przy tym jego delikatnosc jaka okazuje kobiecie - to jest podniecajace. Zwracam tez uwage na pupe i uda faceta, w opietych spodniach zgrabny tylek jest seksowny. Wszyscy szczupli, watli, chudzi chlopcy sa antyseksualni i niemescy dla mnie, nie podniecaja mnie chocby nie wiem jak sie starali cialem odpychaja" - jak Ci na imie kolezanko ??

Gość gość
caloksztalt

Gość encepencje
Fakt, coś jest w tych dłoniach i przedramionach, stara baba ze mnie, ale też na to zwracam uwagę. Może to fakt, że w pewnym sensie wytwarza się w nas poczucie bezpieczeństwa? Prawie, że instynktowne zachowanie. Ci dzisiejsi hipsterzy...brrr, te chude nóżki, łapki nieskalane pracą, brrrr.

Gość malwinkaO
Mnie podnieca mezczyzna z klasa, taki z "wyzszych sfer", ktory wie jak sie zachowac, co powiedziec. A poza tym szczuply, moze byc nawet chudy, taki typ studenciaka :) I zapach, ale to u "swojego" faceta, bo taki zapach kojarzy sie ze wspolnie spedzonymi chwilami, bliskoscia, opiekunczoscia

Gość gość
Hmmm, co podnieca... Oczy - gdy przewierca mnie swoim nieustępliwym pełnym pożądania wzrokiem, usta - kiedy robią się nabrzmiałe, czerwone i mokre z pożądania, dłonie - gdy delikatnie lecz stanowczo sięgają po co chcą, klata - kiedy trudno oderwać wzrok od sterczących z podniecenia sutków, kiedy przejeżdżam po twardych mięśniach dłonią lub językiem, tyłek - kiedy wbijam weń palce przyciągając go do siebie, twardy męski kształtny tyłeczek, włosy - gdy przeczesuję je palcami, szarpię, są gęste i mocne i ten zapach skóry głowy, penis (i jajeczka) - gdy rośnie na sam mój widok i twardneje pod wpływem moich pieszczot... W ukochanym mężczyźnie wszystko jest podniecające. Wystarczy, że spojrzy, powie coś albo dotknie a już jestem mokra

Gość gość
Ech, potrzebne mi to było... i jak ja mam teraz zasnąć?:( Ale jak już zaczęłam to kontynuuję. Naprawdę niewiele trzeba na początku, sam widok poszczególnej części ciała i możliwość dotknięcia pluz zapach - i reakcja gotowa. Ale i tak największe spustoszenie w mózgu i ciele kobiety czyni odpowiednie spojrzenie, czyli oczka panowie, a dokładniej sposób patrzenia nimi pełen pierwotnego instynktu łowcy, męskości, pewności siebie a wręcz bezczelności z nutką nonszalancji i pychy. Kto wie o co chodzi ten zrozumie:)

Gość gość
mnie podnieca tylko ten którego kocham i wszystko w nim,inni to powietrze

Gość gość
-wysoki -czysty ale nie bojacy sie ubrudzic raczek -nie bojacy sie pracy ,zawsze mialam slabosc do mechanikow samochodowych ,czysty(wykapany) ale usmarowany troche smarem -dbajacy o siebie ale nie bez przesady -ciuchy nie pedalskie a meskie w sumie wyglad nie ma znaczenia dla mnie tylko liczy sie meskosc

Gość gość
To oczywiste co podnieca laski standard : -wysoki -ladny z twarzy -najlepiej brunet -jasne oczy -zadbany -dobrze zbudowany

Gość gość
Ja uwielbiam jak patrzeć jak facet prowadzi na jego ręce, jak ma jeszcze zegarek.. ohhhhhhhhhh

Gość znawca obrzydliwości kobiet
zgrabny tyłek, szerokie bary. to że facet jest duży.

Gość gość
zadbane, duże dłonie i szerokie ramiona :) nawet jeśli mężczyzna jest chuderlakiem to podoba mi się najbardziej jak ma dużą różnicę między szerokością ramion a talii :). Taka budowa anatomiczna a nie nawet przypakowanie bo ja wolę takie anemiczne chudzinki :P. Ale to tez nie sprawi, że się podniecę ;). Podnieca mnie zachowanie, gesty i charakter faceta. Wygląd wpasowujący się w mój gust to dodatek ;).

Gość mela29
wygląd to nie wszystko :) ale jest ważny więc na pewno facet musi być umięśniony wysportowany i sprawny fizycznie. najlepiej jak jest też blondynem i koniecznie musi być wysoki :) do tego musi dbać o siebie czyli inwestować trochę w modne ciuchy kosmetyki golić się regularnie żeby mieć gładką twarz i tak dalej. choć wiem że zwykle się mówi że facet powinien mieć seksowny zarost ale jednak u mnie taki pogląd działa tylko do bliższego poznania. też tak macie? :)

Gość gość
Ja bym tez jej wlozyl jak by miala duzy portfel :-D

Gość dobryZnajomy
Wyglada na to ze jestem idealem! ;) ;) ;)

Gość gość
uwielbiam jak facet ma siłe w oczach, przenikliwe spojrzenie

Gość dobryZnajomy
...ale przystojni faceci nie maja sie latwo!!!

Gość gość
Opisze mojego faceta a on jest dla mnie w 99% ideałem: -ma długie, ciemne, gęste włosy -szare oczy w ciemnej oprawie, takie gęste czarne brwi trochę zrośnięte nad oczami, jak się zamyśla to mruży oczy i wygląda grożnie -kwadratową szczękę, takie ostre rysy jak Batman z kreskówki -białe zdrowe zęby i jak sie uśmiecha szeroko to twarz z ostrej zamienia się w ciepłą -jak sie złości to warczy przez zaciśnięte zęby... -ma duże dłonie (kiedyś trzymałam faceta z małymi rączkami za rękę i tak jakbym trzymała dziecko za łapkę...) - ma 193 wzrostu i waży 82km Jest strasznie przystojny i to jest jego najmniejsza zaleta :) Nigdy nie zwracałam uwagi na wygląd faceta, ale musze przyznać, że od kiedy jestem z takim facetem, który mnie podnieca samym swoim widokiem to to jest super bonusik od życia :)

Gość dobryZnajomy
193 cm wzrostu I 83 kg. Zlituj sie nad nim I daj mu w koncu cos jesc. Biedaczek ma niedowage ;)

Gość kokokok
polskie dziewczyny w wyglądzie facetów najbardziej podnieca KASA.

Gość gość
podniecają mnie je.bane wyobrażenia w mojej mózgomacicy

Gość gość
no ja wiem, ze jest za szczupły dlatego napisałam ze w 99% ;) przy mnie przybrał już 5kg :P basen, basen, basen :)

Gość gość
Nigdy nie zwracałam uwagi na wygląd faceta, sssss bujać to my ale nie nas!

Gość gość
no nie zwracał przecież...mówiłam, że trzymałam za rękę faceta o małych rączkach :P