Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona30_

Czy jest szansa na związek

Polecane posty

Gość Ona30_

W lipcu poznałami mężczyznę, ma 35 lat, jest rozwiedziony, ma syna nastolatka, powiedzial mi o tym na pierwszym spotkaniu. Ja mam 30 lat jestem po dlugim związku, od pół roku sama. Nie ukrywam jest miedzy nami chemia i ogólnie oboje dorosli i sami, nie oglądalismy się na nic i poszlismy razem do łózka po trzecim spotkaniu. On bardzo, bardzo naciskał a ja uleglam po kilku lampkach wina.Na drugi dzień pojechalam do siebie i oboje wiedzielismy, że On wyjeżdza na miesiąc do syna na wakacje więc się juz nie widzielismy ale On wciąż pisze do mnie i dzwoni. Wspomina o naszym spotkaniu zaraz po jego powrocie. Ma to byc koniec sierpnia.Czy tak pisze bo liczy na sex?czy te smsy, rozmowy telefoniczne nas tak zblizają, ze będziemy w stanie stworzyc zwiazek?bo nie wiem czy zawracac sobie głowę i nie zaczac juz "normalnie" zyc...na nowo?Jak myslicie ?

Gość Ona30_
dobrze odpowiem sama.Odpuszczam sobie bo jest wojskowym , lubi wypic bo czasem dzwoni wieczorami to jest pijany. Przykro mi ze mu uleglam a On nadal liczy jak wroci na zabawe przez sex. tam mi sie wydaje :(

Gość gość
"odpuszczam sobie bo jest wojskowym"....to żeś sobie argument wybrała....

Gość Ona30_
Ostatnio coraz częściej myśle o Nim i zaglądam w telefon atego nie chce a co jesli wroci, pokochamy sie i zakonczymy zanjomosc?hmmmm pytał dlaczego nie jestem w zwiazku, niby szuka zwiazku ale juz nie wiem. On mysli, ze teraz jak zaraz przyjedzie to na powitanie bedzie sex, tak pisze, mowi i sugieruje w wypowiedziach a ja niby flirtuje ale nie chce byc postrzegana jako tylko jego obiekt po "miesiecznym celibacie"Więc pytam czy jest szansa na zwiazek z taka osoba?