Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Potrzebuje pomocy ktoś ukradł mi zdjęcia zrobił fotomontaż i skompromitował

Polecane posty

Gość gość

Z mojego albumu w internecie, fotomontaze są bardzo realistyczne, profesjonalista dostrzeze fałszywke ale przeciętny czlowiek nie, boje sie ze te fotki dotrą do pracy i mojego szefa, znajomych z firmy :( zgłosiłam to juz na policje ale narazie nic niewiadomo i wątpie by do czegos doszli :(

Gość gość
to znajdz jakiesgo hakera / informatyka ktory ci pomoze

Gość Rozsądek12345
Sama sobie zrobiłaś krzywdę. Jesteś sobie winna. Po co umieszczasz swoje zdjęcia w internecie? Mojego nie znajdziesz ani jednego. Oczywiście to, że je zamieściłaś, nikogo nie upoważnia do fotomontażu, ale gdyby ich tam nie było, to i nikt nie móglby Ci zaszkodzić.

Gość Heniuś
"to znajdz jakiesgo hakera / informatyka ktory ci pomoze" - nikt tutaj nie pomoże. Coś, co raz wrzuciliśmy do sieci będzie tam krążyć ZAWSZE. Warto o tym uświadamiać idiotów, którzy myślą, że jak usuną zdjęcie z portalu to będzie ok :) Nie będzie ok, bo to zdjęcie już zostało nawet milion razy powielone, jest na komputerach każdego kto je zobaczył i w bazach danych tysięcy robotów sieciowych, wyszukiwarek itp. Jeśli coś wrzucamy do sieci to UDOSTĘPNIAMY to praktycznie wszystkim. Nie ma czegoś takiego jak "prywatność", "tylko znajomi" itp. Dlatego warto się zastanowić zanim dodamy jakieś zdjęcie. A zwłaszcza nastolatki nie myślą a potem tragedia, bo sąsiedzi znaleźli "sweet focie" albo koledzy taty :)