Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Daniel86

W jaki sposób przyczyniliście się do swoich związków?

Polecane posty

3 minuty temu, Żaba Monìka napisał:

Gadaliscie o rowerach, a mojemu facetowi w nocy ukradli rower. Masakra z tymi kradziezami rowerow, na szczescie byl tani, ale i tak szkoda. To juz drugi mu ukradli.

A ja trzymam czesto na podwórku i bez ogrodzenia i nikt nie kradnie.

Przed chwilą, Libed napisał:

lepiej trzymac w domu niz na zew. niech sobie kupi gps to tanie jest znajdziesz zjakis tracker na karte sim za 50zł i pozniej udasz sie do takiego ogora ktory kupil rower za 1/10 wartosci rynkowej i mu zbaierzesz i wybijesz zeby przy okazji

Nie chce trzymac rowerow w domu, bo za duzo miejsca zajmuja i mnie denerwuja. Poza tym trzeba je wnosic i znosic. Tutaj jest niby osiedle zamkniete, ale i tak kradna.

Dobry pomysl z tym trackerem.

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

No to good for you.

3 minuty temu, Bodnarajca napisał:

Wiesz ile trzeba było w kroku mieć doświadczenia ? jedna jest lepsza od drugiej.

Kupuje dłuższą sztyce siodłową,  bagażnik specjalny, sakwę 9 litrów na bagażnik taka odpinaną z paskiem na ramię , plecaka nie wozić. Przedluzkę wysokości kierownicy.i  Błotnik i jeszcze takie dwie ròzne małe sakiewki na ramę roweru tròkjatne na rzepy do ramy.  Coś ale zapomniałem

Moje doświadczenie jest małe to co ja tam wiem.

Ja plecak biorę często na rower, no i Błotnik to by mi się przydał ale nie wiem czy bym umiała go przykręcić.

2 minuty temu, Malowanie tak napisał:

A mój sąsiad ma z 75 a zaczął jeździć na rowerze palić papierosy masakra 

Zaczal palic w tym wieku?

8 minut temu, Libed napisał:

lepiej trzymac w domu niz na zew. niech sobie kupi gps to tanie jest znajdziesz zjakis tracker na karte sim za 50zł i pozniej udasz sie do takiego ogora ktory kupil rower za 1/10 wartosci rynkowej i mu zbaierzesz i wybijesz zeby przy okazji

To że nic nie umiesz i nic nie wiesz, nie moja wina. Owszem mam możliwość mu pomóc w warsztacie i sklepie rowerowym ktòry ma. On jest starszy już ten sklep jest czynny tylko latem a zimą ma przeważnie zamknięte . Sklep ma 30 lat i chyba zamknie jest już starszy o ile go nie wezmę tego sklepu z warsztatem.

Ty możesz co najwyżej mieć doświadczenie z bidetem WC publicznym

Był na bazarze z rowerami i częściami i tam go spotkałem. Ten sklep ma koło mnie. 

Edytowano przez Bodnarajca

1 minutę temu, Malowanie tak napisał:

Tak widziałem przed zabkom

W sumie w tym wieku to juz mu chyba nie zaszkodzi, pewnie predzej umrze na cos innego.

• Haha 1

13 minut temu, Żaba Monìka napisał:

Gadaliscie o rowerach, a mojemu facetowi w nocy ukradli rower. Masakra z tymi kradziezami rowerow, na szczescie byl tani, ale i tak szkoda. To juz drugi mu ukradli.

U/roki życia w dużym mieście.

12 minut temu, Onaaaa napisał:

Bo mieszkasz w małym miasteczku na Podkarpaciu 😏

13 minut temu, Żaba Monìka napisał:

Nie chce trzymac rowerow w domu, bo za duzo miejsca zajmuja i mnie denerwuja. Poza tym trzeba je wnosic i znosic. Tutaj jest niby osiedle zamkniete, ale i tak kradna.

Dobry pomysl z tym trackerem.

pewnie jakis sernikopodobny przybysz z dalekich krajow zwinal, poszukaj go na allegro i ebayu jesli mial cos charakterystycznego a trackera najlepiej gdzies do ramy przypiac np. p[od rurke od siodelka albo do rurki. 

sa takei pokrowce na rower jak sie ma duze mieszkanie to mozna trzymac albo na balkonie

12 minut temu, Malowanie tak napisał:

Tak widziałem przed zabkom

Pojeździ na rowerze dla zdrowia a przy okazji zapali by się trochę podtruć 😆

15 minut temu, Bodnarajca napisał:

To że nic nie umiesz i nic nie wiesz, nie moja wina. Owszem mam możliwość mu pomóc w warsztacie i sklepie rowerowym ktòry ma. On jest starszy już ten sklep jest czynny tylko latem a zimą ma przeważnie zamknięte . Sklep ma 30 lat i chyba zamknie jest już starszy o ile go nie wezmę tego sklepu z warsztatem.

Ty możesz co najwyżej mieć doświadczenie z bidetem WC publicznym

Był na bazarze z rowerami i częściami i tam go spotkałem. Ten sklep ma koło mnie. 

zapytaj go moze jeszcze czy jakiegos mieszkania nie ma do oddania 😄 ty jestes tak dobrym czlowiek jak nawrocki widze i sie widzisz jako wlasciciel jego sklepu 😄

3 minuty temu, Libed napisał:

pewnie jakis sernikopodobny przybysz z dalekich krajow zwinal, poszukaj go na allegro i ebayu jesli mial cos charakterystycznego a trackera najlepiej gdzies do ramy przypiac np. p[od rurke od siodelka albo do rurki. 

sa takei pokrowce na rower jak sie ma duze mieszkanie to mozna trzymac albo na balkonie

Pokrowiec mamy, ale on chroni jedynie przed pogoda.

Napisalam do spoldzielni czy nie moga zrobic jakichs lepszych zamykanych stanowisk na rowery, a oni napisali, ze z takich tez kradna.

Tam jest kamera, ale policja w ogole nie zajmuje sie takimi rzeczami.

1 minutę temu, Libed napisał:

Tak wiesz ile to jest 30 lat? mieć biznes  byłem młody j 17 czy 16 lat ja u niego kupowałem. I znam go tyle czasu nie tylko z widzenia. Człowiek starszy jeszcze ma ten sklep z warsztatem ale powoli ma więcej zamknięte niż otwarte 

Doświadczenie ma takie że jak pójdziesz innego sklepu czy warsztatu nawet nie wiedzieli jak zrobić np starsze rowery. Robi też nowsze. Ma stałych klientów można napisać  to jest jedyny gdzie z każdym rowerem się udasz i niema możliwości nie naprawi. Nowych zakładach niema takich nie robimy.

3 minuty temu, Żaba Monìka napisał:

Tam jest kamera, ale policja w ogole nie zajmuje sie takimi rzeczami.

opublikuj sama w necie przeciez zlodziej cie nie pozwie

opublikuj sama w necie przeciez zlodziej cie nie pozwie

Nie dadza mi filmiku z tego, do policji przesla.

No nic, trzeba bedzie kupic jakis tani rower i pojezdzic na nim pare miesiecy zanim znowu ukradna 😄

w takich przypadkach wlasnie jak wlasciciel sam zlapie zlodzieja i dokona samosądu to powinien byc z automatu zwolniony od odpowiedzialnosci karnej to zaraz by sie skonczylo. paru zlodziei by padło trupem swiat bylby lepszy. za zastrzelenie  takiego smiecia powinna byc nagroda od panstwa. 

8 minut temu, Bodnarajca napisał:

Tak wiesz ile to jest 30 lat? mieć biznes  byłem młody j 17 czy 16 lat ja u niego kupowałem. I znam go tyle czasu nie tylko z widzenia. Człowiek starszy jeszcze ma ten sklep z warsztatem ale powoli ma więcej zamknięte niż otwarte 

Doświadczenie ma takie że jak pójdziesz innego sklepu czy warsztatu nawet nie wiedzieli jak zrobić np starsze rowery. Robi też nowsze. Ma stałych klientów można napisać  to jest jedyny gdzie z każdym rowerem się udasz i niema możliwości nie naprawi. Nowych zakładach niema takich nie robimy.

kolejny widmok z urojeniami. czlowieku to ze zna cie 30 lat nie znaczy ze ci jakis sklep da 😄 

17 minut temu, Pokraka napisał:

Bo mieszkasz w małym miasteczku na Podkarpaciu 😏

Zazwyczaj nie kradną tutaj ale też znam osobę której auto skroili. Mam kamerę na zewnątrz domu.

3 minuty temu, Malowanie tak napisał:

Co następne będzie się lizac z 20tkom?

Nie bo żadna nie będzie chciała, za stary.

7 minut temu, Żaba Monìka napisał:

Nie dadza mi filmiku z tego, do policji przesla.

dadza osoba poszkodowana jest strona i moze wniesc o dostep do nagrania bo twoje mienie zostalo zniszczone/skradzione, mzoe tez ubezpieczyciel i wiele innych osob. piszesz wniosek albo niech pranwik napisze. 

5 minut temu, Libed napisał:

kolejny widmok z urojeniami. czlowieku to ze zna cie 30 lat nie znaczy ze ci jakis sklep da 😄 

A czemu by nie? Jak nie ma rodziny i komu to może dać.

• Haha 1

dadza osoba poszkodowana jest strona i moze wniesc o dostep do nagrania bo twoje mienie zostalo zniszczone/skradzione, mzoe tez ubezpieczyciel i wiele innych osob. piszesz wniosek albo niech pranwik napisze. 

To jest niewarte zachodu, prawnik wiecej kosztuje niz ten rower.

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

A czemu by nie? Jak nie ma rodziny i komu to może dać.

mysle ze ogor powinien tez uchronic go przed bezdomnoscia i poprosic o przepisanie mieszkania a nie tylko sklep 😄

Przed chwilą, Żaba Monìka napisał:

To jest niewarte zachodu, prawnik wiecej kosztuje niz ten rower.

dziwne ze u was tez tanie rowery krada 😄 w pl to zlodziej nie siega po rowery ponizej 3k 😄

1 minutę temu, Malowanie tak napisał:

Może zapłaci za to dobrze 😆

To dużo by musiał zapłacić, chyba że nawibie suw jakaś desperatka bo nie mało takich 😆

4 minuty temu, Onaaaa napisał:

Zazwyczaj nie kradną tutaj ale też znam osobę której auto skroili. Mam kamerę na zewnątrz domu.

Nie da się ukryć, że przestępczość niższa, też mieszkam w województwie o najniższych w Polsce wskaźnikach przestępczości.

dziwne ze u was tez tanie rowery krada 😄 w pl to zlodziej nie siega po rowery ponizej 3k 😄

Bo w Polsce jest dobrobyt.

Mi kiedys kolo ukradli, nowe jest warte 50 funtow i jeszcze musi pasowac do roweru, nie wiem po co im uzywane.

• Haha 1

2 minuty temu, Malowanie tak napisał:

U mnie kiedyś taka karynka brała 20 za kwadrans w sline. 

Kwadrans w slinie 🤣 i co miała chętnych?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się