Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lokalizator dla kota

Polecane posty

Gość gość

czy ktoś z tego forum używa lokalizatora gps lub radiowego dla kota, moja kota zawsze ucieka i muszę nachodzić się by ją znaleźć, ciekawa jestem czy takie lokalizatory zdają egzamin na dużym terenie? używa ktoś czegoś takiego?/

Gość gość
Super pomysł. Gdzie takie mozna kupic?

Gość gość
w necie, ale nie wiem czy one będą spełniać swoje zadanie, chciałam się dowiedzieć czy ktoś używa tego na swoim zwierzaku

Gość gość
Teoretycznie powinien zadzialac, pewnie na zasadzie jak gps. Dzieciakowi tez mozna przymocowac.

Gość gość
Czy lokalizator opisywany jako rozwiązanie dla psa, sprawdzi się również w przypadku kota? Ma to jakieś znaczenie? Bo to chyba jedynie kwestia założenia tego lokalizatora w odpowiedni sposób. Zgadza się?

Gość gość
Mam lokalizator Locon, normalnie używam go przy moim kocie. Nie ma żadnych problemów. Jest lokalizacja, nasłuch, powiadomienia i masa innych opcji. Tylko musicie się po prostu zastanowić, czy macie zastosowanie. My głównie kupiliśmy po to, żeby widzieć, czy opiekun faktycznie spaceruje z naszym zwierzakiem. Ale to ma faktycznie wiele innych zastosowań.

Gość gość
W terenie precyzja lokalizacji to do kilku metrów, czyli naprawdę w porządku. A jeśli zwierzę biegnie, to musisz biec i ty. Nie testowaliśmy jak jest w pomieszczeniu, ale wiadomo, że będzie trochę gorzej. Ale tak w terenie to jest naprawdę precyzyjne.

Gość szymek 18
gość 2018.07.03 Mam lokalizator Locon, normalnie używam go przy moim kocie. Nie ma żadnych problemów. ,,.../ Szanowny panie a jak ten pana kot to udźwignie? Toć to 118 gram !! Spróbowałem wziąć do ręki kłódeczkę o wadze 60 g ito jest już za ciężki e dla kota

Gość dzonek
Mój kot ma lokalizator https://bezpiecznezwierze.pl/ szybko można sprawdzić gdzie buszuje. Na początku nie akceptował urządzenia ale z czasem przywykł.