Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zanjepokojona

Związek po rozstaniu

Polecane posty

Gość zanjepokojona

Hej! Zastanawiam się, czy związek z tą samą osobą, z którą niedawno się rozstaliśmy ma sens. Czy to ma szansę na przetrwanie, czy może pozostaje tylko czekać, aż się wszystko ostatecznie popsuje. A może takie problemy ostatecznie scalają partnerstwo i taka relacja jest tym silniejsza? Co o tym myślicie?

Gość gość
głupie pytania zadajesz. To tak jakbyś się pytała czy codziennie powinno się jeść obiad. No bo jeżeli jadłaś wczoraj to czy dzisiaj jest sens jeść obiad ? I jaka jest szansa że ten obiad będzie ci smakował ? Pustaku.

Gość zanjepokojona
Nie widzę związku. Proszę o porady.

Gość oaoaoaooao
uważam, że to zależy od ludzi, czy widzą swoje błędy, czy chcą coś zmienić.. itd. Wydaje mi się, że tak ma to sens, pod warunkiem ... chęci naprawy.

Gość ala logic
napiszę Ci jako osobą w ponad trzy letnim związku w czasie którego zdarzyło nam się rozstanie. wróciliśmy do siebie i jest lepiej im dłużej z nim jestem tym uważam, ze lepiej jest. w naszym przypadku było dużo sensu. od tamtego przypadku minęło 1,5roku i jestem szczęśliwa. powoli zaczynamy dorastać do tego by ten związek był poważniejszy. kochamy się.

Gość zanjepokojona
Dziękuję za odpowiedzi.