Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kac moralny

Polecane posty

Gość gość

Kac moralny jak w temacie, znowu po raz któryś się upiłam, pomimo młodego wieku... Robię strasznie kretyńskie rzeczy, których żałuję, bardzo, wstydzę się.. Po pijaku wywracam się, ostatnio też wymiotowałam na imprezie, potrafię ubrudzić się jak świnia jak to ma się do kobiecości?! Mam pytanie do was jak patrzycie na takie osoby które się wywracają i wymiotują? Na takie kobiety, dziewczyny? Później jest duży szum na temat tych osób? Jacie pierdziele.. A co wy odwalacie po pijaku? Jak z waszym kacem moralnym?

Gość gościnna22
Przykro to pisać ale ciekawie na Ciebie nie patrzą bo nie potrafisz się zachować. Jeśli wiesz, że tak się zachowujesz to czemu dopuszczasz do takiego stanu?

Gość gość
Nie wiem, ostatnio panowałam nad soba, piłam w mniejszych ilościach, ale tamtego wieczoru nie wiem co we mnie wstąpiło, szybko się dość upijam zwłaszcza, że meskie towarzystwo narzuca tempo.. Czuje się jak zwyczajny ludzki śmieć...

Ja też wiele razy byłam takim urwańcem :) nie martw się :) Przez tydzien góra dwa czułam dziwne spojrzenia znajomych, ale potem przeszło :D

Gość gość
Dziękuję za chociaż trochę otuchy ;) Ja też znam to uczucie, zwłaszcza, że w małym mieście mieszkam, to każdy każdego zna, koszmar po prostu... Straszny wstyd zwłaszcza przez to przewracanie się, nie na prostej drodze co prawda i w wyższych butach, ale jednak ;// ludzie ratujcie..

Gość gość
Po takich wybrykach zazwyczaj robię przerwę, w piciu ale jednak się to znowu zdarza ...Boże jakbym chciała panować nad sobą...

Ja kiedyś się wyebałam w klubie przy zayebistych kolesiach, których poznałam :O Kilka dni potem mój kolega mówił, że słyszał, że zbierali mnie z podłogi...

Gość gość
Wiem przecież, świnia z człowieka wychodzi po wódce. Tyle, że ja jak widzę pijane dziewczny, to mi się ich po prostu żal robi i śmiać mi się chce ale w takim pozytywnym znaczeniu, bo z drugiej strony to na całym świecie przecież ludzie piją i też się zdarza upić... Teraz samą siebie tłumaczę, totalny bezsens

Gość gość
Asiula, ale czy robisz tym komuś krzywdę, sama sobie robisz, więc po chuya ludzie się wtrącają...

No totalny, bo pijana osoba, która nie może ustać na nogach i wymiotuje to żałosny widok - niezależnie od tego czy to mężczyzna czy kobieta.

Gość Alejajo2
Mnie też jest wstyd, zawsze się potem boję, czy nie mam jakichś zdjec robionych podczas imprezy, bo teraz te facebooki i inne p*****ly. no ale trzeba isc z podniesiona glowa i pokazac ze sie ma to gdzies mimo ze tak strasznie sie przejmuje wczorajszą imprezą :D pozwolilam sobie za duzo wypic a wtedy pozwalam sie facetom obmacywac, masakra, nigdy wiecej, musze mniej pic, ale upijalam sie bo byl tam chlopak ktory mi sie podoba a mial mnie w d***e no i tak wyszlo... cholera :D