Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościnna22

Czego wam brakuje w życiu

Polecane posty

Gość gościnna22

?

Gość gość
Pracy i rodziny.

Gość gość
sensu :/

Gość gość
Kobiety co nie chce slubu i dzieci. Idę wlasnie zerwać, bo ciągle napiera na dzieci i slub.

Gość jhgjdff
mi też kasy, gdyby było to było by wszystko

Gość gość
Miłości. Mądrości. Przyjaźni. Prawdziwej rodziny. Stałości. Normalności. Dobroci. Szczerości.

Gość gość
sensu, poczucia spełnienia spokoju bez lęku o przyszłość zdrowego wizerunku własnej osoby

Gość gość
kasy to chyba wszystkim..

Gość gość
Sensu. Poczucia bycia potrzebnym.Poczucia bycia kochaną. Sprawiedliwości. Radości. Wiary..

Gość gość
sama nie wiem czego mi brakuje...szukam sensu istnienia :) zabrzmiało to dość drastycznie ale na ten moment tak się czuję :P

Gość gość
Mi brakuje jeszcze raz jeszcze bardziej mnie w szkole jest przynajmniej jedna osoba która jest dla Ciebie mBank mobile na potwierdzenie tygodnia pracy naukowej i Will Smith i czekam aż mi się odezwę hallo wtedy myślałaś na Kościuszki Tadeusza Rydzyka i wentylatory sprawne wentylatory działające na email dane osobowe Super Mario Meklemburgia Kamilu.

Gość gość
szczęścia

Gość gość
- kasy - zdrowia - inteligencji - urody - silnej woli - pewności siebie Spójrzmy prawdzie w oczy.. bez tych cech to w dzisiejszych czasach tylko kula w łeb :) A mimo to jestem dosyć szczęśliwym człowiekiem i nie myślę żeby się zabić. Nie wychodze do ludzi, tzn. wychodze, ale nie mam żadnych znajomych. Wiem, że jak umrę to nikt nie zapłacze, nawet nikt nie będzie o mnie pamietał. Ale przychodze do tego domu, wchodze na internet, czytam książki, oglądam filmy, jem. I to sprawia mi przyjemność. Zapominam wtedy o realnym swiecie i problemach. I nawet dobrze mi się tak żyje. :)

Gość gość
tej drugiej połówki

Gość gość
Kasy. Mówią że pieniądze szczęścia nie dają.Gówno prawda. Moje dziecko zachorowało i co? Na NFZ kolejki do specjalistów takie że trzeba miesiącami czekać a prywatnie jedno durne badanie 400zł ( a synek musi mieć takich kilka). Masakra jakaś.Gdybym miała pieniądze to przynajmniej nie martwiłabym się za co zapłacić za pomoc malutkiemu.

Gość gość
Współczuję takim mamom jak wyżej :/ Polska to patologia. Mi brakuje właśnie dobra na świecie i harmonii. Gdy myślę o tym jak ten świat wygląda dostaje dołów i wszystkiego mi sie odechciewa.

Gość gość
faceta, spotkań z nim intymności i seksu ukończenia mgr i dostania pracy

Gość gość
Asiula cebula- to znowu ta z meliny?

Gość gość
jednej utraconej rzeczy, której juz nigdy nie dostane bo cos takiego zdarza się tylko raz :( prawdziwa przyjazn.poza tym jest ok ,mam wszystko jak na razie :)

Gość gość
Mi brakuje zdrowia psychicznego i pewnosci,ze chlopak z ktorym sie spotyka,do ktorego wiele czuje i ktory czuje cos do mnie jest w porzadku i nie kreci na boku,nie wykorzysta mnie...to takie trudne i boje sie zniszczyc ten zwazek

Gość gość
drugiej polowki....

Gość gość
najbardziej miłosci w małżenstwie,, pewnosci siebie,spokoju o przyszłosc ,spokoju psychicznego-ciagle sie o cos martwie ,czyms denerwuje,,,,

Gość gość
Stabilności.. Przez jej brak w życiu od 3 lat popadam w cora gorszą deresję.. Mam chyba zaburzenia osobowości.. W jednej chwili jestem normalna ale jesli ktoś się zachowa nie tak jak ja to widze wybucham nagle tak nikąd, potrafie wypowiadać słowa ktorych nigdy ormalnie bym nie powiedziała żeby kogos zranić... A potem wstyd, dół i brak chęci do czegokolwiek. No i ten brak pocucia rzeczywistości.. normlanie wegetuje...

Gość martaaaaaaaaaaa
przyjaźni i normalnej rodziny

Gość gość
motywacji