Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem młodą mężatką i mam kochanka

Polecane posty

Gość gość

Wyszłam za mąż z rozsądku, dla pieniedzy i spokojnego zycia. Jest tu podobna dziewczyna a moze jakis mezczyzna ożenił się bez miłosci ?

Gość jajestemtu
ja, ale moim kochankiem jest moja pierwsza i jedyna milosc. Wyszlam za maz z obawy przed staropanienstwem, samotnoscia.

Gość gość
ja mam meza ale juz go nie kocham to był bląd zauroczenie minelo i nie wiem co teraz :/

Gość gość
Pan Nowak udał się do szpitala po wyniki badań żony. Pracownik szpitala mówi: - Bardzo nam przykro, ale mieliśmy tu trochę zamieszania i niestety wyniki pańskiej żony wróciły z laboratorium razem z wynikami jakiejś innej pani Nowak i teraz nie wiemy, które są które. Szczerze mówiąc, ani te, ani te nie są nadzwyczajne. - Co to znaczy? - Jedna z pań ma alzheimera, a druga uzyskała pozytywny wynik testu na AIDS. - Ale chyba badania można powtórzyć?! - Teoretycznie można, ale te badania są bardzo drogie, a Narodowy Fundusz Zdrowia nie zapłaci za dwa testy dla tego samego pacjenta. - To co ja mam robić? - Narodowy Fundusz Zdrowia zaleca w takiej sytuacji, by zawiózł pan żonę do śródmieścia i tam zostawił. Jeżeli trafi sama do domu, po prostu proszę zrezygnować ze współżycia.

Gość gość
gdybym miała okazje pewnie też bym tak zrobiła, przynajmniej nie będziesz głodować i martwic się za co zapłacisz rachunki. tak to jest w dzisiejszych czasach, albo miłość i nędza, albo godne życie w związku który jest więzieniem.

Gość gośćgość
Tam moja wyszła za mnie dla kasy bez miłosci, mamy dziecko teraz w trakcie rozwodu traktuje jako karta przetargowa

Gość Herbatynka
No proszę was to naprawdę takie czasy mamy, męczenie się w zamian za dobre zycie?

Gość gośćgość
Ze mna zona sie nie meczyla, poprostu zdradzala i myslala ze sie nie wyda, nic jej, synowi nie brakowalo.

Gość polciaa
Ja związałam się ze swoim z miłości, dobry uczynny kochajacy człowiek, ale mega nie zaradny. Chciałabym miec juz dziecko, ale nas nie stać, a jak ja będe siedziec w domu z dzieckiem to juz całkiem masakra będzie. O własnym mieszkaniu nie mamy co mażyć, a ja mam juz 26 lat i wiem, że jak z nim zostanę to o dziecku mogę zapomnieć, sami to jeszcze jakoś sobie poradzimy, ale z dzieckiem juz nie bardzo. i co ja mam zrobić? zostac z nim i zrezygnować z marzenia o dzidzi, czy rozstać sie i związać z kimś kto zapewni mojemu bejbi godne zycie?? tak to już jest, że trzeba wybierać. Boje się że na starość będe żałować że nie mam potomstwa i wnuków, a jak on umrze pierwszy zostane całkiem sama...

Gość gość
Poradnik dla kobiet poszukujących towarzysza życia Jeśli szukasz kogoś, kto przyniesie Ci gazetę i nie wymiętoli jej przeglądając rubrykę sportową ........... kup psa. Jeśli szukasz kogoś, kto będzie cieszyć się na Twój widok..... kup psa. Jeśli szukasz kogoś, kto zje wszystko co mu ugotujesz i nigdy nie powie Ci, że nie jest tak dobre jak u jego matki to.......kup psa. Jeśli szukasz kogoś, kto zawsze jest skłonny wyjść z Tobą, obojętnie o której godzinie, wszystko jedno na jak długi spacer i dokądkolwiek chcesz ........... kup psa. Jeśli szukasz kogoś, kto spłoszy włamywaczy bez używania śmiercionośnej broni, która przeraża Ciebie i naraża życie Twojej rodziny i wszystkich sąsiadów ........... kup psa. Jeśli szukasz kogoś, kto nigdy nie dotyka pilota, nie wrzeszczy podczas meczu i kto usiądzie obok Ciebie gdy oglądasz romantyczne filmy ........... kup psa. Jeśli szukasz kogoś, kto jest w stanie przyjść do Twojego łóżka tylko po to, by ogrzać Ci stopy, i kogo możesz wypchnąć z łóżka, gdy chrapie ........... kup psa. Jeśli szukasz kogoś, kto nigdy nie krytykuje tego co robisz, nie obchodzi go, czy jesteś ładna czy brzydka, gruba czy chuda, młoda czy stara, kto zachowuje się tak, jak gdyby każde słowo, które wypowiadasz było specjalnie godne słuchania, i kto kocha Cię bezwarunkowo, całkowicie ........... kup psa. Ale z drugiej strony jeśli szukasz kogoś, kto nigdy nie przyjdzie kiedy go wołasz, ignoruje Cię całkowicie kiedy wracasz do domu z pracy, wszędzie zostawia włosy, mija Cię obojętnie w przedpokoju, nie wraca na noc, przychodzi do domu tylko po to, by zjeść i wyspać się, i zachowuje się tak, jak gdyby sensem Twojego istnienia było wyłącznie zapewnianie mu szczęścia, wtedy moja droga ............kup kota.

Gość gośćgość
@polciaa Co ja powinienem poczac, ona zyje z nowym facetem zabrala syna, utrudnia kontakty, msci sie za to ze zostala przylapana na zdradzie i zostala bez grosza.

Gość polciaa
Mamy psa i traktujemy go jak własne dziecko, aż jak wariaci jacyś, ale pies dziecka mi nie zastąpi...:(

Gość polciaa
W życiu bym dziecku ojca nie zabrała, z wykształcenia jestem pedagogiem i wiem, że to najgorsze co matka może dziecku wyżądzic (o ile ojciec nie jest dysfunkcyjny). gdybym miała dziecko to nie chciałabym żeby zajmowała się nim jakaś obca kobieta (w sensie kobieta byłego męża) chyba bym tego nie wytrzymała.

Gość gość
@polciaa Jestes pedagogiem, zona nie chce sie zajmowac dzieckiem, sama to na pierwszej sprawie w sadzie przyznala skladaja wniosek o rodzine zastepcza dla syna. O kontakty nie wystapilem do sadu poniewaz syn byl ze mna. A po pol roku jej sie odwidzialo, gra dobra mame. Wniosek to nieporozumienie itp

Gość doEgosciaaa
polcia, naucz sie pisac. rzekomo wyksztalcona, a pisze "wyzadzic"zamiast "wyrzadzic":O btw, twoje poglady sa kapke nietrafione. jestem psychologiem i nie od dzis wiadomo, ze znacznie lepszy dla dziecka jest szczesliwy rodzic osobno niz oboje utyskujacych rodzico razem.

Gość polciaa
Jestem pedagogiem, a nie prawnikiem, więc nie wiem co Ci doradzić w tej sprawie po za tym żebyś walczył o kontakty z synem do upadłego... Dziwna kobieta ta Twoja żona nawet nie wie jakie miała szczęście mając męża i synka-szczęśliwą pełną rodzinę, pewnie kiedyś będzie tego bardzo żałować... W takiej sytuacji zawsze najbardziej cierpi dziecko i na pewno odbije się to na jego psychice :( Nie wiem jak matka może złożyć wniosek o rodzinę zastępczą dla własnego dziecka?? a ten jej nowy facet akceptuje Twojego syna czy jest mu on nie na rękę??

Gość polciaa
pisze szybko więc niektóre literki mi nie wchodzą, a tak dla ścisłości to ja wcale nie napisałam, że lepiej jest jak rodzice są razem, a się żrą na potęgę i dziecko jest w samym środku tych kłótni tylko, że nie powinna ograniczać dziecku kontaktu z ojcem, a poza tym to sama zwróć uwagę jak piszesz... Skoro się rozstali powinni pozostać w poprawnych kontaktach ze względu na dziecku, a nie je sobie wyrywać tak jak ona to robi

Gość gość
dodanka porturka

Gość gość
dzifka ot co

Gość gość
Ja jestem starą mężatką i męczę się z tym faktem ,że nie kocham już 23 lata a teraz to już nie mogę nawet z nim razem przebywać.On to czuje a ja nie lubię go jak nic i co ja mam zrobić?sama sobie nie poradzę;-( INNA...

Gość gośćgość
@polciaa Nie wiem czy akceptuje jakie jest podejscie jego, raz go na oczy widzialem i mielismy spiecie poniewaz w rozmowie z zona nazwalem ja dziwka, bo nawet i jego zdradzala, spotkanie skonczylo sie na demolce mojego auta, sprawa w sadzie, dostal wyrok. Napewno zle traktuje jeszcze obecna moja zone, wiem to od wspolnych znajomych. Nie chce aby syn uczestniczyl w takich sytuacjach, wystapilem o kontakty sprawa za miesiac wyznaczona. Nawet jak bede mial kontakty to nie wiem jak to bedzie wygladalo. Tu jest tyle nienawisci z jej strony.

Gość gość
najlepszy kochanek to nigeryjczyk ktory ma ponad 23 cm i bardzo twardego mmmmmm

Gość gośćgość
moja tez sama sobie by nie poradzila, mowi znajomym ze ten jej nowy facet jest glownym zywicielem rodziny, do matki nie wroci bo sie nie lubia. Syn byl u mnie sprawa juz sie ciagnie rok nie wystapilem o alimenty od niej, teraz poczula ze brak kasy wiec udaje dobra mamusie aby miec kase.

Gość gość
Zmień nigeryjczyka na kij od szczotki. Jeszcze twardszy i jeszcze dłuuuużżższy

Gość gość
do gośćgość x Tak to jest gdy się bierze pospolitą qurwę za żonę. Trzeba było poszukać porządnej kobiety

Gość gość
pewnie nie uwierzysz, ale twoja sprawa jest mi bardzo bliska. Rok temu mój brat wyszperał w kapie, że jego żona z którą ma córkę (8lat) szukała w google frazy..."aborcja wrocław"-po kłótni okazało się, że go od dawna zdradza z kolesiem który pracował razem z nią i moim bratem w jednej firmie i że...ZASZŁA Z NIM W NIEPLANOWANA CIĄŻĘ!!! Oczywiście mój brat się z nią rozwiódł, a córka mieszka z nim (sama tak chciała, z matka długo nie rozmawiała). Była żona mojego brata mieszka teraz ze swoim kochankiem w mieszkaniu w którym kiedyś mieszkała razem z moim bratem i ich córką. Ciążę oczywiście usunęła, bo myslała, że jak to zrobi to mój brat jej wybaczy, ale on nie wybaczył. Nie dziwie mu się, długo nie rozumiał dlaczego kumple z ich wspólnej pracy się z niego śmieja za plecami, a tak naprawde to wszyscy wiedzieli, że zona mu rogi doprawia i to z jakimś małolatem, ona ma 36 lat a ten chłopaczek 24

Gość polciaa
post z 17:06 jest mój :)

Gość polciaa
ten drugi oczywiście

Gość gośćgość
Ja mam 35 zona 26, a kochasia znalazla sobie co ma 27 w sumie miala jeszcze dwoch innych nie znam wieku. Na FB zona sama pisala bo widzialem w histori rozmow ze idac z nimi dwoma zrobila z siebie dziwke. Ze traktuja ja jak dziwke. Z jednym z nich jest teraz, mysle ze oni o sobie wiedza. Rozmowy dalem do sadu, rozwod z jej winy.

Gość Heniuś
Ja byłem kilka razy blisko drugiej strony - zostania frajerem. Raz nawet już pierścionki oglądałem ale jednak stwierdziłem, że prawdziwy facet powinien myśleć przede wszystkim głową. Może i jestem teraz sam, ale przynajmniej niczego nie żałuję. I żałosne są te baby, które jak tylko dowiadują się, że nie dam się zmanipulować i nie sypnę hajsem zmieniają swoje nastawienie do mnie o 180 stopni. Ciężko powiedzieć od razu czego się szuka? I nie współczuję tym facetom - rozpieszczacie te baby, dajecie sobą manipulować i pomiatać to potem macie - puste konto i porytą psychę.