Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem młodą mężatką i mam kochanka

Polecane posty

Gość gośćgość
@polciaa Rowniez z jej kompa wyszperalem maile, z rozmow o rodzinie zastepczej. To jest chore, w sadzie wszystko jest i jakos wielkiej wagi to nie ma, dlaczego?? Bo jest matka urodzila dziecko? A facet jest od czego od placenia utrzymywania?

Gość gośćgość
@Heniuś U mnie rozpieszczania nie bylo, konta pustego nie mam, zmanipulowac do konca sie nie dalem, poprostu powiedzialem, koniec dosyc tego, zero wybacz.

Gość polciaa
mój brat rozwiódł się bez orzekania o winie, chciał szybko to zakończyć i zapomnieć, a że córka sama z matka zostac nie chciała tylko z nim mieszkac to tak też się stało. Jej matka nie robiła problemu, płaci mojemu bratu alimenty i rzadko zajmuje się córką, nie chce jej do siebie zabierać nawet na weekendy, tylko jej rodzice czyli dziadkowie dziewczynki się nią zajmują i zabierają na weekend czy wakacje. Dziwne te niektóre kobiety, a wydawało mi się, że ona tak kocha swoja córke i wszystko by dla niej zrobiła, czasami nawet uważałam, że ją zbytnio rozpieszcza, a teraz jak obce dziecko ją traktuje... Ale to życie ..piiiiip :) Musze spadać Powodzenia Ci życzę gośćgość i żeby wszystko szybko się ułożyło w miare dobrze, dla Ciebie i Twojego synka...:D

Gość polciaa
W Polsce zazwyczaj matka dostaje prawo do opieki nad dzieckiem, ojcowie rzadko wygrywają takie sprawy, polska mentalność.

Gość gość
do gościugościu x x W autobusie za Kowalskim stanął facet i szepcze: - Rogacz, rogacz... - Sytuacja się powtórzyła kilka razy. W końcu Kowalski pyta się żony: - Czy ty mnie zdradzasz? Bo już o tym mówią na mieście... - To jakieś żarty. Nie przejmuj się kochanie. Na drugi dzień Kowalski jedzie autobusem, a facet szepcze: - Rogacz, a w dodatku skarżypyta.