Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie imię Laura czy Klaudia nie moge się zdecydować

Polecane posty

Gość gość
Tez mam córke Laure wiec Laura :)

Gość gość takaona
Laura piękne imię

Gość gość
Bez sensu.nie znosisz imion bo są popularne ale za 10 lat może być to samo z laura. I też nie będzie ci się już podobać bo wszystkie dziewczynki będą tak miały na imię?

Gość gość
oba obciachowe

Gość gość
Laura to piękne imię

Gość gość
a co ja mogę wiedzieć o przyszłości czy imię stanie się popularne czy nie, to wróżenie z fusów. Debilnym wydaje mi się dawanie imienia które jest obecnie tak popularne jak kiedyś Ania i Kasia. Takimi imionami są dziś Julia i Maja. Jak chodzę ze starszym dzieckiem na plac zabaw to spotykam 6 Majek. Brzmi to komicznie, bo dzieci nie wiedzą czy się odwracać na każde "Majka" czy nie. Śmiać się chce... ale dalej ludzie idą w zaparte, bo myślą "ale to będzie moja Maja" taaaa. sra tatatata Mam koleżankę, która rodzi miesiąc po mnie i oczywiście będzie Maja. Mi to się już rzygać chce, jak to słyszę. A wybierać imię które obecnie jest daleko w rankingach na 20-30 miejscu i tak tez było przez ostatnie 30 lat to chyba bardziej dla mnie konstruktywne myślenie aniżeli to o którym pisze wyżej. Laura to piękne imię i już zdecydowałam. Dam jej tak na imię. Na drugie dam jej Klaudia, bo również mi się podoba. Z kolei dawanie imion zupełnie nieznanych typu (ostatnio słyszałam) - Gaja, Zoja lub Zawisza (o rany to dla chłopca oczywiście) jest dla mnie drugą skrajnością. To tak jak wśród moich znajomych znajdowały się biedne Jadwigi, które czuły się z imionami okropnie. Dziękuję za opinie i pomoc w podjęciu dezycji. Pozdrawiam:)

Gość gość
Laura ujdzie, Klaudia paskudne

Gość gość
jeszcze mi się podoba Natalia na drugie. Ale drugie imię jest mało istotne, bo wiadomo, że nie będzie się go używało. Ale czy na drugie Klaudia czy Natalia to jeszcze nie wiem. Może mężowi pozwolę zdecydować. Jemu na szczęście Laura bardzo przypadła do gustu.

Gość gość
Laura jest piękne!!!!! Klaudia takie sobie