Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pilnie potrzebujacy odp

obawa prosze o pomoc

Polecane posty

Gość gość
"wiesz patrzylismy na kalkulator i kalendarz na internecie" Ty jesteś taki tępy czy tylko udajesz? Myślisz, ze na jakiej podstawie kalkulator wyznacza dni plodne? Przez kabel USB mierzy temperaturę, sprawdza śluz i inne objawy? NIE! NA PODSTAWIE WYLICZEŃ!!! Juz nie wspomnę o tym, ze jest taki kalkulator, ktory bez względu na długość cyklu dni plodne wyznacza na jego środek.

Gość gość
"jesli chodzi o preejakulant to jest pol na pol jesli chodzi o to czy moze zaplodnic czy nie z tego co widze" Informacje z forów internetowych? :classic_cool:

taaa... mowie o tym gdzie wyznacza sie dlugosc cyklu i pierwszy dzien miesiaczku, nie mozna na nim za bardzo polegac ? wiesz lepiej widocznie, dlatego pytam

Gość gość
co Ci po forum gdzie każdy ma inne zdanie? Co druga kobieta powinna być zapłodniona preejakulatem :-D chcesz "zepsuć" jej organizm tabletka? NIE BĘDZIE W CIAZY. Sam mowisz że to daleko do wytrysku było. Udajcie się lepiej po tabl antykoncepcyjne. Pozdrawiam OT

No i stało się! Dzisiaj na spotkaniu wręczyła mi fasolkę z napisem "tata", a potem pokazała mi test z dwoma kreskami! Jakoś to do mnie nie dociera. Proszę o radę, co mam zrobic i jak się przygotować.