Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffffddffdfsd

Mój były wpędził mnie w kompleksy

Polecane posty

Gość ffffddffdfsd

Schudł, zaczął bardziej dbać o wygląd, stał się też "lepszym" człowiekiem (zmieniły się jego priorytety, inaczej postępuje z ludźmi itd). Co więcej, ma teraz wielu znajomych (w tym ładne dziewczyny), i od czasu, kiedy się rozstaliśmy miał kilka (widziałam jedną, poczułam się źle :O) Nie wiem co się ze mną stało, ale nie mogę pogodzić się w tą myślą. Wolałabym nie wiedzieć. Teraz o tym rozmyślam, i czuję się nic niewarta... Strasznie mi z tym źle...

Gość ffffddffdfsd
up

Gość zanjepokojona
Kto zerwał? Jaki był powód?

Gość gość
Nie interesuj się i tyle.

Gość ffffddffdfsd
Zaniepokojona, w sumie zrywaliśmy dwa razy, ale to stare dzieje. W tym momencie strasznie załuję, że to wszystko wiem. Czułam się bardzo dobrze, nie myślałam o nim, ten rozdział był już zamknięty. Spałam spokojnie. A teraz... jest jeszcze gorzej

Gość gość
Hehe więc zrób coś dla siebie i się nie interesuj.

Gość zanjepokojona
W jaki sposób się tego dowiedziałaś?

Gość gość
Zacznij sie ruszac. Mowie powaznie! wzrosnie Twoja samoocena i poprawi sie samopoczucie. +Moga to byc spacery, jazda na rowerze, cwiczenia w domu. To naprawde dziala

Gość gość
Dobrze ci tak zdziro :-)

Gość gość
Od zdzir ją wyzywają ;) zajmij się swoim życiem, proste, poczujesz się lepiej.

Gość gość
weź z niego przykład, też zmień coś w sobie....odmień swoje życie odnajdź na nowo zainteresowania i pasje a na przyszłość nie śledź byłych bo babranie się w przeszłości, zamyka nas na naszą przyszłość

Gość ffffddffdfsd
Dbam o siebie. Więc nie chodzi nawet o to, że czegoś mi brakuje. Tzn. inaczej - w moich oczach teraz czegoś własnie mi brakuje. Nie czuję się wystarczająco dobra. On wygląda jak wygląda, zadaje się z takimi a nie innymi ludźmi, którzy sami do niego lgną. To samo dziewczyny. Może mieć teraz każdą.

Gość gość
a może to tobie się wydaje że stał się lepszy bo ty czujesz się gorsza ? zmienił wygląd, ma nową dziewczynę...i co z tego ? przecież ty też możesz ruszyć z miejsca, musisz tylko chcieć i nie zamykać się w 4 ścianach zapisz się na jakiś kurs, wyjdź do ludzi, poznasz nowych znajomych i nie będziesz miała czasu na rozmyślania o byłym

Gość ffffddffdfsd
Sęk w tym, że ja też spotykam się z innymi. Mam powodzenie. Miałam chłopaka. Mam dobrą pracę, dobrze się ubieram, dobrze się czułam. W tym momencie nie mam czego zmienić, bo zmieniłam już wszystko, dawno...

Gość zanjepokojona
To idź do niego na klęczkach i powiedz, że go dalej kochasz. Przestań się okłamywać.