Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lampka wina i winy

wyznanie

Polecane posty

Gość lampka wina i winy

uslyszec od mezczyzny wcale nie po seksie, ale ot tak: kocham cie, moglbym oddac za ciebie zycie, moglbym czekac na ciebie do konca swiata. strace wszystko by zyskac ciebie. to by bylo cos. :( :( mam dola

Gość lampka wina i winy
nie ma wiekszej milosci gdy ktos poswieca swoje szczescie i zycie dla kogos. rzadka rzadkosc :(

Gość gość
to jest bardzo rzadkie... niestety

Gość gość
Jakies romantyczne brednie. Stanowczo wole miec prawdziwego czlowieka obok, na ktorego moge liczyc, i nigdy nie sluchac takich przesentymentalizowanych tekstow.

Gość Maraqli
Eee... "kocham cię" jest dla ciebie przesentymentalizowane? O.o

Gość lampka wina i winy
kocham jogurt, kocham gory, kocham kabeba, kocham matme, kocham seks. kocham stracilo swoje znaczenie. ja kocham na maksa i tego oczekuje od kogos

nie ma wiekszej milosci gdy ktos poswieca swoje szczescie i zycie dla kogos Kocham ten biblijny cytat. Zawsze lubię tu podawać przykład Josefa Mengele http://pl.wikipedia.org/wiki/Josef_Mengele który ryzykując własne życie pod ostrzałem cofnął się (choć nie musiał!) aby wynieść swoich rannych przyjaciół z trafionego czołgu. Otrzymał za to bohaterstwo jedno z najwyższych odznaczeń i awans stopniem. Jak wielką miłość trzeba mieć w sobie aby tak zrobić? Zawsze go podziwiałem to mój wzór do naśladowania.

Gość lampka wina i winy
albo: ty albo zadna. brakuje mi niebanalnych wyznan. nietuzinkowych czynow, oswiadczyn wyznan etc

Gość gość
kocham cie jest w porzadku, ale na tym poczatkowe wyznanie sie nie koncy. Co innego uslyszec 'kocham cie' (wiem bo przerabialam), co innego 'strace wszystko by zyskac ciebie'. Brr.

Gość lampka wina i winy
@syn fubu - bardzo dowciapne

Gość ala logic
kocham i jestem kochana ale nie musze tego ubierać w takie wyznania.

Gość lampka wina i winy
bardzo zaluje ze urdzilam sie kochliwa i lojalna w milosci. powinnam byla zdechnac, albo byc lekkoduchem ktory potrzebuje tylko zryc i walic dla prokreacji

Gość gość
ile ty masz lat ? prawdziwe życie jest wtedy gdy facet zamiast pieprzyć farmazony wspiera cię w każdej sytuacji, jest przyjacielem i potrafi wczuć się w twoje schizy to ważniejsze niż wyświechtane slogany

Gość lampka wina i winy
mam dola. pociagne albo niepociagne. ale. co pogadam w eter to moje

Gość lampka wina i winy
mam lat duzo. ale serce sie nie starzeje, nawet jesli ma wiele lat przezywa swoje wzloty. taka glupia natura

Gość lampka wina i winy
fubu myslisz ze jeste podobny do niego? to by wiele rozwiazalo

Gość Prawikator
gdy rozum podpowiada: kochaj, zadaj sobie pytanie: kim jestem. Jeśli obdarowanym to mądrze spytaj dlaczego ja. Jeśli w relacji to inteligentnie zaprzecz dlaczego. gdy do rozumu dociera: kochać, zadaj sobie pytanie: czy zdążę. Jeśli jest ktoś to inteligentnie zaprzecz: nie i mądrze pomyśl: dlatego istnieję. wniosek: jeśli jest się razem nie zastanawiaj się nad swoim rozumem tylko nad cudzym. Wtedy w końcu zauważysz, że nawet jeśli nie będzie wieczności to jedna chwila zrozumienia, że ktoś był wart swojego życia wartym jest by tego kogoś kochać. Tak jakby czekała go wieczna samotność. Twoje samoistnienie to tylko nieświadomość własnego rozumu. Salomon poprosił o mądrość, dostał królestwo poddanych. Dostał mądrość bo potrafił rozróżnić poddanych od królestwa. Reasumując wyznanie: fiku mnie wozi jednak. kobieta ma większy umiar a przez to jest skromniejsza, co czyni ją zbyt wrażliwą. fiku - On - Feniks.

Gość gość
ludzie nie potrafia sie wysilic by wypowiadac frazy, ktore nie bylyby banalnie bolesne. nie potrafia mowic pieknie, pisac pieknie a to swiedczy po czesci o tym ze nie potrafia tez pieknie kochac.

Gość gość
coś jakby podobnie