Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

podejrzewam o zdrade pomocyy

Polecane posty

Gość gość

Opisze wam pewną sytuację. Na pewnej imprezie w moim domu poczulem Sie trochę gorzej i siadlem z boku obserwując jak goście Sie bawią w tym moja dziewczyna. Jeden z moich kolegów rozmawiał z nią i jej koleżanka ale częściej z.moja dziewczyna. Byli już trochę pijani i on spytał mnie czy jest ktoś na dole powiedziałem że nie ma. I po tym powiedział coś do mojej dziewczyny. Podczas rozmowy wydawalo.mi Sie raz że zrobiła minę jakby powiedzial do niej coś odważnego. Chwilę po tym wstał i powiedzial dziwnie "ide na dol pokroic kiełbasę" a ona!! Powiedziala czekaj ide z tobą ''wsystko wyglądało niby naturalnie że idą tam po ta kiełbase. Nie było ich z 3 minuty powiedziala pozbiej że nie wiedzieli gdzie mam talerze itp .A teraz uwaga!! Napisalem do niej po tygodniu o tym że nie moge o tym przestać myśleć .ona udawala zdziwiona mowila że się z niego śmiała że się jej nie podoba. I on napisal do mnie minute po tym czy mógłby kiedyś wpaść po reklamówkę w korych przyniosl ta kielbase. Wydawalo mi się jakby do niego napisała on sobie ze mnie zrobil zart. Jakos 2 tygodnie przed impreza zerwała z nim dziewczyna dla jego.kolegi I wydaje mi się ze chcial tak.zrobic komuś innemu. Nie.potrafię.żyć.w.tym związku wydaje mi się ze mnie.zdradzila. ona się wypiera. Mówi mi.ze mnie kocha I ze nigdy z nim nie gadala I ze.przypadkiem napisal o reklamówkę. Co mam zrobić. Dodam ze czasami widzialem jak ktoś się na nią gapi to udaealem ze tego nie widze a ona dawała mi buziaki I gapila się w jego stronę. Udawalem ze wszystko jest ok... Co mam.z.nią.zrobić. klocimy.się.o to ze.jej nie.ufam za często... Awantury...itp Sory za błędy itp

Gość gość
Czy ja przesadzam? Kolega mówi ze mam 50% racji a ja mysle ze 100%

Gość czytalam twoj pamietnik
podejrzewam ze pora porozmawiac

Dlaczego.używasz.tylu.kropek? Spacja.nie.działa? Moja opinia 1. albo to Ty szukasz dziury w całym 2. albo ta Twoja dziewczyna to skończona szmata Rzuć ją. Jeśli przybiegnie w podskokach, daj jej drugą szansę. Jeśli znów będziesz miał jakieś wątpliwości, daj jej kopa i krzyknij:'' Au revoir!''

Gość gość
Tak spacja.się psuje. Rzuciłem ją. Płakała itp blagala żebym z nia byl.

Gość gość
rzuć. powiedz ze czujes ze cos nie tak i tez opisz tak ta sytuacje. szeptanie do ucha? schodzenie na dół o KIEBASY? p*****l to i ją tak samo!

Gość czytalam twoj pamietnik
z kumplami najlepiej bo przeciez nie z dziewczyna :P

Gość gość
Dodam ze wczesniejszego partnera.zdradzala ma 16 lat ja 18. Może dlatego ze mloda. Napisalem to.wsystko chyba po to żeby.ktoś powiedział mi.ze mam racje ze nie.oszalalem

Ooo, to Wy tacy młodzi...? Myślałam, że jesteś przynajmniej po 20stce. W takim razie to zmienia postać rzeczy. Rzuć gówniarę i znajdź poważną dziewczynę w Twoim wieku albo nawet starszą.

Gość hermionaona
a teraz najprostsze pytanie jakie można zadać: dlaczego nie poszedłeś za nimi skoro widziałeś, że coś się kroi?

Gość gość
Bylem pijany I strasznie zmulony. Widzialem ze gadaja jak wstali to mnie wmurowalo. Po co pilnować własną dziewczynę we własnym domu? Też myslalem ze moglem pójść albo.cos.powiediec ale bylem przed stanem wymiotnym.tato kiedyś opowiadał ze faceci pomagali uciec swoim kobieta za mur berliński I rozdzielali się na kilka lat pisząc listy. Wszystko po to żeby ich kobieta bylo dobrze. A czy.ja naprawdę żyje w czasach gdzie muszę pilnowax dziewczyny we własnym domu? Kolega.kieedys do mnie że nigdy by nie puścił by dziewczyny samej z.koleżankami na wakacje bo one myślą.trochę inaczej I sa sklonne do zdrady. Może ma racje.

Gość gość
Tylko w czym jest różnica między tymi czasami a starymi

Gość adriannnnnnn
Bawi sie tobą

Gość mogles
Pójść za nią

Gość adsfb
Olej ja jestes młody baw się. Wszystkie takie sa a później płaczą

Gość gość
dobra rada polecam również a jak już będziesz miał żone to lepiej dobrze pilnuj bo amatorów na cudze zonki jest jeszcze więcej niż na dziewczynę

Gość zalozyciel watku
Dzieki za taka radę widać jestes starszy odemnie I takie słowa sa dla mnie ważne

Gość addaa
Kobieta nigdy nie przyzna się do zdrady...

Gość missiek
Szmata

Gość gość
Zdrada w trzy minuty? Facet po alkoholu r***a dlugo albo wcale.

Gość zalozyciel
Mówię nawet o pocałunku ona jest 16 letnia dziewica. I np poprzedniego partnera zdradzila

Gość gość
Idź spać lepiej dzieciaku. Większych problemów nie masz? Dlaczego wprowadzasz dziewczynę na złą drogę promując alkoholizm? I kup sobie słownik ortograficzny - tym kobietOM przysyłali listy; z tą kobietĄ biorę ślub.

Gość zalozyciel
No problem jak problem. Dla mnie duzy bo ja nawet nie chce zeby ona byla zazdrosna a ja jej nie ufam

Gość gość
50% że zdradzila

Gość gość
Jak już wpadniesz to ciężko bedzie ci nawet zerwać a.ona bedzje robić co chce

Gość gość
Może obracasz się w takim 'puszczalskim' środowisku? Moje koleżanki wszystkie były i są wierne, zaczęły sypiać z chłopakami (czyli przyszłymi mężami) po dwudziestce. Większość z nas (w tym ja) miało 1 partnera seksualnego, Ja często wyjeżdżam i mąż mi ufa, on kiedyś pracował za granicą i też mu ufałam. Nie warto pilnować ukochanej osoby, ona sama musi chcieć być wierna.

Gość gość
Az dziwne że sa jeszcze takie kobiety.szacunek

Gość gość
Teraz już ja sobie wychowale tak mi się wydaje ale I tak nie moge przestać o tamtym myśleć