Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem przerażona co o tym mys

ocencie sytuacje KŁÓTNIA Z PARTNEREM

Polecane posty

było to kilka dni temu. przed spaniem oboje z facetem siedzieliśmy już w łóżku - ja czytałam gazetę, a on coś na laptopie. nagle włączył filmik na youtubie, poprosiłam żeby wyłączył to się w*****ł i powiedział "w łóżku nawet nie moge pooglądać" potem powiedziałam żeby poszedł oglądać do drugiego pokoju bo nie mogę czytać a on wstał i zaczął się wydzierać i kurvovać że do d**y ze mną żyć i małżeństwo jest zyebane itp, wyszedł trzasnął drzwiami i dalej się wydzierał w pokoju :( od kilku dni nie rozmawiamy on uważa że ma rację bo ja nie dałam mu oglądać :( powiedzcie co myślicie o tej sytuacji bo ja już sama nie wiem co myśleć :(

Wkurzył się o taką błahostkę...??? Poważnie? :-O O_o Myślę, że ma jakieś problemy i chciał się wyżyć, odreagować. Porozmawiaj z nim, ale tak szczerze. Jak nadal będzie się dąsał, to też strzel focha i wyprowadź się na parę dni (jeśli mieszkanie jest jego albo wspólne). Zobaczysz, przybiegnie po Ciebie w podskokach! :)

Gość hermionaona
dlaczego kazałaś mu to wyłączyć? Nie mogłaś poprosić, żeby wziął sobie słuchawki?

jak potem o tym myślałam to też wpadłam na słuchawki, nie wiedizałam ŻE TAK ZAREAGUJE -też pomyślałam ze ma jakieś problemy w pracy... ale o niczym nie mówił a raczej mi opowiada :( wiem że to była błahostka dlatego jestem przerażona, nie wiem może już mnie nie kocha? :( :( :(

Gość gość
nawet jak go to zdenerwowało to nie powinnien w ten sposób reagować - krzyczec i mówic tobie takie rzeczy, dziwne to jest

dzieki "biały trampek", postaram się pogadać, będe musiała sama wyciągnąć pierwsza rekę chociaż nawyzywał na nasze małżeństwo :(

Gość gość
Mysle, ze czyms wczesniej juz o musialas go wkurzyc, a to byl ten moment przebrania miarki

Gość gość
jesteście z jakiejś patologii?? bo normalni ludzie sie tak nie zachowują :o

dziękuje za wszelkie wypowiedzi... dla mnie to tez jest nienormalne i nie wiem dlaczego aż tak silna reakcja! jestem załamana! dodam że on jest jedynakiem i były jakieś trudności ale teraz to jest faktycznie patologia :(

Gość gość
zwiazałaś sie z palantem to teraz cierp :p

Gość gość
Dlaczego piszecie ze po co kazala mu wyl ten filmik facet sam powinien ruszyc po sluchawki a nie wlaczac jak ona czytala co zacegoizm

Gość gość
powninien cie przeprosic!!!!

Gość Ale to już było
Strasznie wrażliwy facet.Pewnie ma problemy i miał pole do popisu żeby wyżyć sie na Tobie.Porozmawiaj na spokojnie o co mu chodzi, nie wierzę żeby o taką pierdołe tak się denerwował?

Gość gość
Na pewno nie chodzilo o te blahostke, jego zachowanie musi miec inne podloze, z ktorego nawet on moze sobie nie zdawac sprawy. Moze ogolnie jest nieszczesliwy w zwaiazku? Moze go nieswiadomie krytykujesz, albo czepiasz sie o wszystko? Moze ma jakies klopoty poza domem? Moze przezywacie kryzys? Nam tez sie czasem tak uzbiera wzajemnych prestensji do siebie, ze byle co staje sie iskra wybuchowa, przewaznie podrzemy sie na siebie, powiemy co nam lezy na sercu, a potem atmosfera jest rozladowana i jest ok.

Gość gość
Dzieki dziewczyny za te komentarze jestem zalamana :( Sprobuje pogadac, watpie ze mnie przeprosi... mi tez trudno uwierzyc ze wkurzl sie o taka p*****le... zalamka

Gość gość
Straszna z Ciebie egoistką. Trzeba było iść czytać do innego pokoju.

Gość sraczka m in po hemoferze
a dlaczego to on miał wyjść? jemu twoje czytanie nie przeszkadzało

Gość sraczka m in po hemoferze
"watpie ze mnie przeprosi... " skąd w Tobie przekonanie, że powinien?

Gość gość
Ogladanie filmiku przeszkadza czytajacej osobie. A zreszta taka wybuchowa reakcja jest chora i nie na miejscu... albo skrajny jedynak egoista albo ma problemy ze soba, w pracy itp

Gość gość
na pewno chodziło o coś innego, niemożliwe żeby ktoś był tak przewrażliwiony, musiscie poważnie porozmawiać

Gość gość
Powinien cie przeprosic za te krzyki

Gość gośćStyks
haha tylko czekać jakie jazdy będzie ci robił jak będziecie w małżeństwie. powodzenia i życzę dużo cierpliwości

Gość gość
Kafe i opowiesci kolezanek mnie utwierdzaja że teraz faceci to egoiści mamisynki i w ogole dno a polki im usługuja i sie na to godza