Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do facetów

Polecane posty

Gość gość

Witam :) chciałam zapytać Was faceci dlaczego tak jest ? Wcale nie mam figury jak modelka, nie mam cycków jak pamela i nie jestem piękna, a mojego faceta strasznie pociągam..wystarczy, że zaczniemy się całować, a jemu już stoi :) kochamy się ile tego chce 3, 4, 5 i 10 razy pod rząd, wystarczy, że chwilke odpocznie i zrobie mu lodzika, a on nadal chce :) dodam, że jesteśmy ze sobą prawie 3 lata.

Gość Poul26
Nic tylko się cieszyć ja co prawda nie mam dziewczyny,ale jeśli dugi czas nie spuszczam z krzyża to też jest tak,że jak widzę fajną laskę i jak przechodzi obok mnie to już w ogóle sprzęt figluje

Gość gość
Czy się długo nie widzimy czy widujemy codziennie to i tak jest to samo, bez różnicy ;)

Gość lolekkk
10 razy pod rząd :D ktoś tu ma fantazję, żeby wymyślać takie bajki

Gość gość
To, że Ty nie możesz nie znaczy, że ktoś inny nie może :P

Gość Poul26
nie no w 10 to ja nie uwierzę ,ale codziennie może klika razy w ciągu dnia na pewno tak wiem po sobie rano przed południem po południ i wieczorem to na pewno a jeszcze jak kobieta dziewczyna przechodząca obok mnie pięknie pachnie to już w ogóle jestem ugotowany

Gość gość
To ja nie mówię, że non stop..bo by mi się facet wykończył hehe dżemkę trzaśnie i dalej sex :)

Gość Poul26
u mnie jest tak,że po 2 dniach bez raczkowania(odpoczynku) kutas zaczyna wariować na widok dziewczyn jak to napisać wypada z majtek ;)

Gość gość
Mój facet nie widuje mnie po 2 tygodnie, bo jest w delegacji...a co dopiero 2 dni :P

Gość gość
Mój facet nie widuje mnie po 2 tygodnie, bo jest w delegacji...a co dopiero 2 dni :P

Gość gość
Odświeżam :)

Gość gość
Może ktoś się jeszcze wypowie ? :)

Gość mamaljuba90
Moj tez tak ma ze nawet jak rozmawia ze mna przez tel to mu staje

Gość AAAambitna
a jak to jest że jestem ładną, zgrabną, sexy, fajną, zadbaną, oczytaną, inteligentną, młodą dziewczyną a żaden mężczyzna nie zaprosił mnie na randkę? :( ale teraz to już nieważnie, gdyż szukam sponsora.

Gość gość
Skoro szukasz sponsora to jesteś ZEREM ! I nie dziw się, że Cie nie chcą, bo faceci nie szukają psa na kiełbase (czytaj baby na pieniądze) tylko oddanej kobiety, która będzie z nim na dobre i na złe :)

Gość AAAambitna
sram na miłość, przynajmniej będe mieć kasę

Gość AAAambitna
ale przecież nie mam tego wypisanego na swojej ślicznej buzi? :D

Gość AAAambitna
proszę się nie podszywać. Widzę, że ktoś jest tu zazdrosny. :P

Gość gość
Ale jak facet z Toba pogada nawet 10 minut to zaóważy, że jesteś pusta..bądź skromna, dobra i kochaj wtedy sama tego doświadczysz..jeżeli będziesz zimną suką lecącą na kase to tym samym Ci się życie odpłaci

Gość gość
No niestety, narcyzi istnieją na tym świecie...nie uważam się za piękną, może dlatego mam cudownego faceta :)

Gość AAAambitna
nie jestem pusta jestem inteligentna, i wiem jak o siebie zadbać, por.u.ch.am się trochę i co ? Kasa jest. To nie czyni ze mnie pustej.

Gość gość
Jak to nie ? Pustak z Ciebie jakich mało ! Brrr, byle z dala od takich dziwek w życiu..jesteś zwykłą dziwką, r***asz się za kase..czuje wstręt

Gość AAAambitna
sama czasem czuję wstręt do samej siebie, to nie tak że nie mam uczuć.... jest mi z tym wszystkim ciężko

Gość gość
To się zmień, a nie rób z siebie k***y, bo zostaniesz sama na stare lata, co ja mówie 40 Ci wskoczy i już nie będzie tylu chcętnych na seks..a wtedy sobie pomyślisz jaka ja byłam głupia.,.zamiast szukać faceta na całe życie to walałam się roochać za kase..

a ci faceci i tak szukają takiej jak ja. Ostatnio pisałam z takim. Ma ułożone życie uczuciowe. Ma żonę, dzieci. A mimo to chce kontaktu ze mną. Twierdzi, że mu się po prostu nudzi.

Gość gość
A jak wyobrażasz sobie życie po 40-stce? Sama, bez dzieci, faceta u boku..wszystkiw koleżanki mają meżów, dzieci..a Ty co? Stara panna? Nawet nie będziesz miała z koleżankami o czym gadać o ile w ogóle znajdą dla Ciebie czas :)

ale na razie jestem dwa razy młodsza, mam jeszcze na życie rodzinne trochę czasu. A póki co, trzeba korzystać z życia. Chyba że spotkam kogoś, kto spełni moje wymagania, wtedy się poważnie zastanowię. Co łatwe nie będzie. :(