Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

to facet kocha a kobieta WYMAGA

Polecane posty

Gość gość

Facet musi zapewnić -samochód -mieszkanie -prace i płynące z tego pieniądze -zapewnia atrakcje i rozrywkę -jest odpowiedzialny , zaradny i ogarnięty -doświadczony seksualnie -przebojowość w towarzystwie -pewność siebie -umiejętność poderwania -umiejętność obrony i bicia się -super ciałko (żadne tam chude czy cos) -urodę często przewyższającą tą kobiecą-bo rzadko się zdarza żeby kobieta brała faceta brzydszego od siebie Wszystkie kobiety szukają sponsora który będzie je utrzymywał i robił za nie wszystko, dawał od siebie więcej niż ona,zapewniał wszelkie dobra by nie musiała się martwic księżniczka .One nie kochają bezwarunkowo :( tylko za cos ! To materialne istoty które kłamią , manipulują by osiągnąć swój cel a faceta nie kochają bo zawsze mogą zmienić go na lepszy model ! Wiadomo ze każdy,także facet potrzebuje bliskości i czułości - niestety , nie ma co się łudzić ze dotrzyma ona wierności i lojalności. praktycznie każda kobieta pomimo stałego partnera ( i dzieci) jeśli nawet nie zdradzi fizycznie to przeżyje wielkie z tyłka wyjęte platoniczne miłości i fascynacje innym facetem :( bo prawda jest taka ze dzięki temu ze to kobieta wybiera faceta (zwykle więcej reprezentującego/dającego od siebie niż ona) to facet naprawdę kocha-a kobieta wymaga

Gość czlowiek strzela Pan Bog kule
nie slyszales o kobietach ktore kochaja za bardzo?

Gość gość
Za to wy WYMAGACIE wyglądu obycia i innych rzeczy, a na to też idą pieniadze. Weź sobie dziewczyne ze wsi to nie będzie wymagała a TY bedziesz kochal:)

Gość gość
to takich co wybierają sobie ''słodkiego drania'' olewając zwykłych spokojnych facetów

Gość gość
''na to też idą pieniadze'' faceta... '' obycia ''-to tez kosztuje? ''Weź sobie dziewczyne ze wsi to nie będzie wymagała a TY bedziesz kochalusmiech.gif ''-taka kosztuje tyle samo co z miasta....

Gość gość
Jak byloby tak jak to opisujesz, to nie byloby na kafe tematow o tym, ze maz/chlopak zdradza, ugania sie za innymi itp, itd...

Gość gość
Kobiety to zło :)

Gość gość
maz/chlopak zdradza, ugania sie za innymi itp, itd... tylko tyle samo kobiet zdradza co faceci-fizycznie. tematy o romansach kobiet maja po kilkaset stron poza tym praktycznie każda kobieta zdradza faceta emocjonalnie-zakoc***e się w innym. niby facet tego nie odczuwa ,ale jednak....

Gość gość
Ja marze o kochajacym, odpowiedzialnym mezczyznie z twardymi zasadami moralnymi. Dobra materialne nie maja dla mnie znaczenia. Z wygladu - po prostu musi mi sie podobac.

Gość prawdziwy pan
''Jak byloby tak jak to opisujesz, to nie byloby na kafe tematow o tym, ze maz/chlopak zdradza, ugania sie za innymi itp, itd. '' tylko czemu facet ma mieć skrupuły jak kobieta jest oziębła ,albo się zaniedba :( sorry jak facet musi spełnić te wszystkie wymagania by mieć w miarę przeciętną kobietę-nic nie dostaje za darmo, i bez skrupułów może zostać przez księżniczkę (nawet obiektywnie patrząc gorsza od niego) olany na rzecz kogoś fajniejszego-to jeśli się wykaże i spełni wszystkie wymagania kobiety to czemu ma mieć skrupuły jeśli ona obniży swój poziom na którego zdobycie musiał ostro zapracować

Gość prawdziwy pan
''Z wygladu - po prostu musi mi sie podobac.'' -piękna twarz -super mięsnie i szeroka klatka -wzrost

Gość gość
facet kocha? hahaha:D faceci bawia sie kobietami, oni nie kochaja, roochanie to nie kochanie, za to dobrze klamia to podstawa ich relacji z kobietami ! taka prawda.

Gość prawdziwy pan
za to mężczyźni rzadko maja kobietę w swoim typie-większość z nich maja takie jak im się trafi ,a nie jaka im się podoba

Gość gość
Prawdziwy pan Nieprawda, normalny zdrowy facet, moze byc grubszy moze byc chudszy, to bez znaczenia. Czy ty bylbys z kobieta ktora w ogole nie podoba ci sie fizycznie? Watpie. Dla mnie zwiazek to wspolnota duchowa i cielesna

Gość gość
ale nudny zalosny temat😴mogl go zalozyc jedynie brzydki zakompleksiony przegryw:D:D buahahahaha pewnie prawik:D

Gość prawdziwy pan
''oni nie kochaja, roochanie to nie kochanie,'' tylko żeby ''roochać'' facet musi spełnić te wszystkie warunki\ a do r****nki a nie związku doza jedynie r****cze -jesli takich ''słodziaków'' sobie wybieracie to z wami jest problem ....

Gość gość
akurat wiecej zdradza facetow niz kobiet, wiec temat powinien brzmiec : facet zdradza, wiec kobieta wymaga :)

Gość prawdziwy pan
''ale nudny zalosny tematspioch.gif mogl go zalozyc jedynie brzydki zakompleksiony przegrywsmiech.gifsmiech.gif buahahahaha pewnie prawiksmiech.gif'' taki który po prostu nie spełnił tych wymagań..... poza tym czy w tym temacie nie ma prawdy.... jak facet nie spełni tych warunków to zostaje prawikiem... a kobieta-nieudacznik i tak znajdzie faceta

Gość gość
Ostatnio podrywal mnie facet, ktory byl przystojny. Ja jestem przecietna. Wiec nie zawsze jest tak jak mowicie. A moze tylko chcial mnie wybzykac? Jesli tak to moze nie tylko kobiety sa takie zle?

Gość gość
/prawdziwy pan ''oni nie kochaja, roochanie to nie kochanie,'' tylko żeby ''roochać'' facet musi spełnić te wszystkie warunki a do r****nki a nie związku doza jedynie r****cze -jesli takich ''słodziaków'' sobie wybieracie to z wami jest problem .... / oj nie musi nie musi😴 a kompleksy chyba sie leczy

Gość prawdziwy pan
gość akurat wiecej zdradza facetow niz kobiet, wiec temat powinien brzmiec : facet zdradza, wiec kobieta wymaga usmiech.gif BUHAHAHA obydwie płcie zdradzają tyle samo-tylko facet musi się więcej wykazać niż kobieta-nic nie ma w życiu za darmo i nic nie dzieje się samo poza tym czy ten temat nie jest prawdziwy-prawda w oczy kole

Gość gość
Ogolnie teraz ludzie nie maja wartosci. Czasami jest tak, ze kobieta stara sie, by stworzyc cieply dom, dba o dzieci, a facet i tak zdradzi jak bedzie mial okazje.

Gość prawdziwy pan
o co ci chodzi z tymi kompleksami tylko powiedz ze kobiety nie maja takich wymagań :)

Gość gość
kazdy facet chce kobiete przeroochac wczesniej czy pozniej i tylko po to sa dla facetow kobiety, bo gdyby faceci nie mieli checi seksu to nie spojrzeliby na zadna, wiec z tym kochaniem stary ostro przesadziles:D:D rozbawiles mnie:D nie wciskaj takich rzeczy, bo kazdy i tak ma oczy i rozum i widac co robicie:)

Gość prawdziwy pan
gość ''akurat wiecej zdradza facetow niz kobiet, wiec temat powinien brzmiec : facet zdradza, wiec kobieta wymaga usmiech.gif '' dobra może i facet zdradzi to tylko jedno z przewinień... ale ile musi się wykazać by mieć ta partnerkę stała i kochankę czemu kobieta nie ma być zdradzona skoro dzięki zdradzającemu facetowi żyje na poziomie na jakim sama by nie żyła bez jego wkładu i zaradności -kobieta ma faceta równego i lepszego od siebie.... -a facet kobietę równą lub gorszą taki przywilej kobiety ..... ze jej poziom to suma jaj ambitności +tego co zdobędzie na facecie natomiast facet ma tylko to co sam wypracuje

Gość prawdziwy pan
''kazdy facet chce kobiete przeroochac wczesniej czy pozniej '' tylko kobiety tez chcą seksu z facetem z którym są-to chyba normalne kiedyś były tu topiki o tym ze faceci kobiet nie mogli z jakiegoś powodu uprawiać seksu-i te kobiety ich zdradzały bez skrupułów! nigdzie nie jest tu napisane ze facet nie chce seksu-ale na seks i związek musi się na ostro naza-pierdalac!

Gość gość
Uogolniacie przerazliwie. Facet na seks czesto nie musi sie jakos bardzo starac tylko dostaje go jak kiwnie paluszkiem. Troche irytuje mnie tytul tego topicu... Skoro wedlug ciebie facet jest z kobieta, ktora mu nie dorownuje, to jak moze ja niby kochac?