Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

to facet kocha a kobieta WYMAGA

Polecane posty

Gość gość
FACET kocha ale jAK sie za niego ZAPŁACI..

Gość gość
Facet wybiera kobiete i przewaznie jest z ta ktora sobie wybral , znam pare przykladow, jesli koles chce byc z jakas dziewczyna to bedzie sie o nia staral..

Gość gość
co za głupoty - nigdy nie jest tak że tylko faceci kochają a kobiety wymagają albo odwrotnie - że faceci zawsze źli a kobiety te dobre.Jest pół na pół! Jedna kobieta leci na kasę,inna nie (np ja i wiem przecież dobrze co czuję jak ktośnie wierzy trudno). Jeden facet kocha,drugi tylko roocha.Nie lubie jak sie wrzuca wszystkich do jednego wora i przypisuje płci zachowania które nie zależą od płci skoro ludzie zdolni do miłości i zezwierzęceni są po obydwu stronach

to ciekawe skąd tuyle zakochanych nieszczesliwych kobiet?:classic_cool: zyjacych albo z alkoholikiem albo z przemocowcem albo jako te trzecie czekajac az wynajdzie dla niej choćby chwilkę :P

Gość gość
/czemu kobieta nie ma być zdradzona skoro dzięki zdradzającemu facetowi żyje na poziomie na jakim sama by nie żyła bez jego wkładu i zaradności / nóż sie w kieszeni otwiera widać że nie masz pojęcia czym jest miłość jak mam wybierać to wolałabym utrzymywać wiernego faceta niż mieszkać w willi z bogatym sponsorem zdrajcą nie ma dla mnie nic gorszego w związku od zdrady i zakłamania..no,jeszcze tylko bicie,przemoc na tym samym poziomie. Jeśli kobiecie nie przeszkadza że facet zdradza,nie boli to jej - to faktycznie go nie kocha i jest z nim tylko dla kasy.Zazwyczaj tacy ludzie są siebie warci,facet ma kase i kupuje sobie laski do r****nia,a one podniecają sie jego forsą. Mnie natomiast interesuje związek tylko z miłości,oboje musimy sie mocno kochać inaczej to bez sensu zero zdrad,żadnej rywalizacji,ściem i c**j wie czego

Gość gość
Kobieta o ile jest w miarę atrakcyjna to nic nie musi właściwie robić. Wystarczy że wyjdzie z domu, a już jakiś gościu nią się zainteresuje.

Gość gość
Prawda kobieta ladna nie musi szukac bo sam ja jakis znajdzie tylko zeby byla madra

Gość gość
Wszystko do d...Miłość nie miłość...Zawsze uważałam że miłość jest najważniejsza, że nie ma nic ważniejszego nad nią. Dziś stwierdziłam, że jestem naiwną kretynką, bo nie każdy to odwzajemni, mimo że kiedyś odwzajemniał, podepta nawet i zeszmaci. Wszystko jest dobre w teorii

Gość gość
Współczuje Ci bardzo ale to nie była miłość. Nie z jego strony.Ja wiem,że może być rozczarowanie ale uważam że mimo wszystko warto ryzykować,jeśli może się udać,jak ktoś ma szczęście to trafi mu sie prawdziwa miłość :) I nikt nikogo nie zdepcze ale wręcz przeciwnie będą dla siebie wszystkim.

Gość gość
/czemu kobieta nie ma być zdradzona skoro dzięki zdradzającemu facetowi żyje na poziomie na jakim sama by nie żyła bez jego wkładu i zaradności/ powalająca logika :O Facet który kocha nie postrzega tego w taki sposób.Ktoś kto kocha nie będzie zdradzać ani myśleć że kasa to spełnienie jego kobiety. Ja nie czułabym sie szczęsliwa gdybym od faceta dostawała kasę,a nie dostawała miłości i czułości. Kasa nie zastąpi prawdziwej bliskości. I uwierz,normalne kobiety nie marzą o tym by być na utrzymaniu faceta.My boimy się tego,same chcemy stać się niezależne,żeby nie musieć zdawać się na łaske "pana i władcy" który da 20 złotych na ugotowanie obiadu i bedzie mu sie wydawało,że skoro on płaci to ma prawo nie szanować żony,może ją bić poniżać i zdradzać.A ona ma to potulnie znosić a wręcz być wdzięczną za tą kasę.Oczywiście zdarzają się czasem dobrzy mężczyźni którzy nie widzą tego w tak okropny sposób,ale jednak spora część przestaje szanować kobiete z którą jest jeśli ją utrzymują nawet kiedy ona dba o dom o rodzinę i nie dostaje kasy za nic nie robienie.I naprawde dla normalnej kobiety ważne jest żeby samej sobie umieć poradzić,bez tego czujemy się źle i niebezpiecznie na tym świecie.Myslisz że nie chcemy mieć satysfakcjonującej dobrze płatnej pracy? Prawie każda by tego chciała.Nie każda ma możliwość ale większość tak by wolała.I precz z byciem na łasce u jakiegośzdrajcy któremu sie wydaje że ma do tego prawo skoro ma dużo kasy a kysz a kysz a kysz! Jakoś nie ma innej przysięgi małżeńskiej dla bogatych ludzi tak samo przysięgają sobie wierność co biedni. Ja współczuje kobietom które "żyją na poziomie" dzięki facetom,bo same sobie nie potrafiły zapewnić tego poziomu i nie mogą teraz odejść chociaż facet ich zdradza i nie szanuje.Moja babcia jest taką osobą,nie rozejdzie sie z dziadkiem bo on ma więcej kasy a ona słabą rentę,ale nie ma tu miłości ani z jej strony ani z jego strony. Ludzie z kafeterii mnie przerażają...skąd sie biorą tacy faceci..że też w ogóle trzeba tłumaczyć takie oczywistości jak ja teraz...

Gość gość
zepsuci ci bogacze którym sie wydaje że jak mają kasę to kupią sobie miłość kobiety a sami nie muszą sie dla niej starać,być wiernym a wystarczy kupić jej prezent...o nie to tak nie działa,w każdym razie ja sie brzydze takimi ludźmi

Gość gość
/Kobieta o ile jest w miarę atrakcyjna to nic nie musi właściwie robić. Wystarczy że wyjdzie z domu, a już jakiś gościu nią się zainteresuje / no i co z tego że JAKIŚ gościu sie zainteresuje :O jak ja szukam wartościowego faceta nie byle kogo a nie JAKIEGOŚ tam gościa co sie popatrzył na mnie i mu stanął :O jest problem ze znalezieniem sobie kogoś przez to,że większość jest z*****a po prostu.Na kafe też widać ile z*****ych facetów,kijem bym nie dotknęła a kysz im wszystkim

Gość gość
Hahahaha

Gość gość
kobieta zastanawia się co ludzie powiedzą a mężczyzna po prostu kocha kobietę i ma gdzieś co mówią ludzie. Krótko mężczyzna kocha kobieta wymaga

Gość gość
ej kolejne uogólnienie :P ja mam gdzieś co ludzie mówią za to niejeden facet tak bardzo przejmuje sie opinią kolegów że krzywdzi tym swoją dziewczyne przykład - koledzy idą na d****i,facet idzie z nimi żeby sobie o nim źle nie pomysleli i zdradza przez to dziewczyne z prostytutką

Gość gość
lohuklguj

Gość Siwy koperkowy róż
"Wiadomo ze każdy,także facet potrzebuje bliskości i czułości - niestety , nie ma co się łudzić ze dotrzyma ona wierności i lojalności. praktycznie każda kobieta pomimo stałego partnera ( i dzieci) jeśli nawet nie zdradzi fizycznie to przeżyje wielkie z tyłka wyjęte platoniczne miłości i fascynacje innym facetem" Nie no bo nie wytrzymam ...... Problemy z wiernością to akurat domena facetów, co widać naokoło.

Gość gość
'''Problemy z wiernością to akurat domena facetów, co widać naokoło.'' dziwne bo ja widzę tyle samo zdrad po obu stronach... poza tym ile kobiet popada w takie platoniczne miłości, sam znam taki przypadek z pracy

Gość gość
Kobiety to materialistki :( Taka prawda i nie muwcie że nie

Gość GAY
To ja się ciesze że jestem gejem :) i mam faceta już 4 lata on jest moim pierwszym :) i ja jego też :)

Gość very sad
ja mojego poznałam to cinkusiem jeździł, ledwo się w nim mieścił. Więc jakoś na kase nie leciałam. Może czasami wydawać się, że kobieta wymaga od faceta tego wszystkiego (pieniądze, dom, stabilizacja) ale często dlatego, że my, kobiety rodzimy dzieci, ktoś musi zatroszczyć się o godne warunki dla nas, dla maleństwa. Może z tego to wynika? Kobiety instynktownie może czują, wybierają kogoś kto im to zapewni. Taka natura:)