Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co trzeba robić by męty sie nierozwijały w oku

Polecane posty

Gość gość
a co jesli bym mial nadcisnienie da sie je jakos usunąc ?

Gość gość
daj spokój, chyba sobie już żartujesz, nie panikuj

Nawet jeśli żartuje to fajnie, że napisał o tym. Przynajmniej wiem, że nie jestem kosmitką ;-)

Gość gość
no nieżartuje bo na wikipedi pisało ze to moze być przyczyna tez czy coś nadciśnienie w oku czy coś

Nie wspominałam o tym nikomu, bo myślałam, że mnie za wariatkę wezmą jak powiem, że mi coś lata przed oczami... coś czego nie widać... niby jest a jednak tego nie ma... jest, ale we mnie - brzmi chyba dziwnie :-)

Gość gość
idź do lekarza człowieku bo umrzesz na zawał, zanim oślepniesz :D L:ady Vaga :D

Gość gość
gdybym nazawał miał siednać to bym juz raczej siednał i moze psychicznie ale ja chce tylko by sie to nierozwijało chociaz i tyle nic wiecej .

Gość gość
forum ci nic nie pomoże. Okulista jest rozwiązaniem.

Gość gość
masz wysokie cisnienie na dnie oka,,, stan naszych oczu odzwierciedla stan naszego organizmu zapewne chorujesz na nadcisnienie tetnicze ktore nieleczone uszkadza serce powoduje miazdzyce i cukrzyce oraz chorobe oczu zwana jaskra... .Bedac kiedys na targach Medycyny Naturalnej gdzie komputerowo lekarz chinczyk zbadal mi oczy i na postawie ich stanu stwierdzil na jakie choroby choruje...wszystko sie zgadzalo

Gość gość
moze tez swiadczyc o odklejaniu sie siatkowki oka ..trzeba zapisac sie na wizyte do okulisty jest ona bez skierowania bezplatna tylko sie troche czeka... wykluczone jest palenie papierosow otylosc stosowac nalezy diete jak przy nadcisnieniu,,nie forsowac zbytnio organizmu

Gość gość
to wyglada jak ciemna mgielka latajaca

Gość gość
nadcisniene jesli wrodzone moze miec przyczyne wtedy sprawdzaja dostajesz leki ktore bierzesz do konca zycia...natomiast nabyte jest przyczyna zlego odzywiana palenia picia,nalezy unikac soli potraw smazonych........do picia polecam melise obniza czosnek w kapsulkach

Co za bzdury wypisujecie??? Też to mam od lat... a żadnego nadciśnienia nie mam. Nie znacie się to nie pieprzcie głupot.