Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie lubie ludzi

Polecane posty

Gość gość

i nawet nie umiem tego ukryć :|

Gość gość
Tak jak ja.Jestem bardzo kiepską aktorką,nie umiem udawać.

Gość gość
ja też. ale nie mam dużego spadku, żeby siedzieć w domu i nie musieć oglądać tych wściekłych mord dookoła :O

Gość gość
od zawsze tak mieliscie? co najgorsze ludzie do mnie lgną, zagadują a ja tylko mysle jak ich spławić .. mało kogo lubię, za to lubie dokuczać :p

Gość gość
Mój mąż i ja tez nie lubimy ludzi tz nie lubimy się z nimi spotykać. I zauważyliśmy ze to od momentu kiedy oboje mamy na codzień z nimi do czynienia tz z klientami. I tez jestem raczej średnie nastawiona, w pracy do wszystkich się uśmiecham i udaje ze ich lubię, ale nie wychodzę z nimi po pracy i raz nawet usłyszałam ze ja to chyba nie lubię ludzi. No ale jak mam ich lubiec jak wylazi z nich najgorsze zwierze kiedy się Im cos nie podoba. Wiem co czujesz a do tego stwierdzenie mojego męża " te wredne mordy" . No nie potrafię.

Gość gość
Ja też nie lubię, dla mnie to normalne. Jeden lubi przebywać w towarzystwie drugi nie. Już wiele razy przekonałam się w swoim życiu, że ludzie są podli i fałszywi. Nie mam w ogóle przyjaciół i dobrze mi z tym.

Gość gość
ja nienawidze facetów, zawsze dobrze graja jacy oni są biedni, poszkodowani, kłamliwe szuje.

Gość gość
Ludzie sa falszywi. Sa mili dla Ciebie jakc czegos chca. Az w d*pe wejda. Albo sa wsc*psy ledowo kogos znam a juz by chcial o mnie wszytko wiedziec. W d***e to mam pewnie w pracy biora mnie za snobke, bo nie mowie nic o swoim zyciu prywatnym

Gość gość
mam jak ktoś powyżej ja i mój mąż nie lubimy ludzi najbardziej za to że są fałszywi i zawistni unikamy ich jak tylko możemy wystarcza nam wałsne towarzystwo