Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet przestał się odzywać poradźcie

Polecane posty

Gość gość

Byliśmy razem 7 lat z mojej przyczyny się rozstaliśmy zdradziłam go czego bardzo żałuję (nie oczekuję opinii na temat tego co zrobiłam, bo wiem co zrobiłam). Otóż po rozstaniu i mojej wyprowadzce cały czas mieliśmy kontakt przyjeżdżał, dzwonił, pisał, jak pytałam czy mi wybaczy mówił, że potrzebuje czasu i tak prawie 5 miesięcy :( Potem przestał się odzywać próbowałam się kontaktować, ale bez skutku pomyślałam, że się z kimś spotyka i chciałam wzbudzić w nim zazdrość, a może spróbować zapomnieć poszłam z kolegą na piwo pomyślałam że jak zacznę się z kimś spotykać to o nim zapomnę dwa razy sie spotkałam z tym kolegą, ale stwierdziłam, że to bez sensu. Mój były zadzwonił pytał co słychać, czy się z kimś spotykam powiedziałam że spotkałam sie z kolegą z pracy. Od tamtej pory kontakt się urwał całkowicie próbuje się z nim kontaktować piszę, dzwonię i nic, jakiś czas temu dzwonił żeby dowiedzieć się gdzie byłam (ktoś ze znajomych pewnie mnie widział jak wracałam z jego okolic), ostatnio napisał smsa: "co dziś robisz i gdzie jesteś" i nic poza tym. Nie rozumiem jego zachowania mógłby napisać jeśli już nas przekreślił. Ostatnio napisał tylko, że nic chyba dalej nie chwytam jak napisałam, że nawet nie potrafi wybaczyć choć sam nie raz zrobił wiele złych rzeczy i ja w niego wierzyłam i wybaczyłam :( Wiem, że to moja wina dlatego zabiegam o niego. Jak pytam czy już nie chce ze mną mieć kontaktu to nie odpisuje. Czy on mnie sprawdza czy to już koniec :(

Gość gość
ale jak go zdradzilas?

Gość gość
normalnie sex z innym facetem Chodzi mi o to czemu się przestał odzywać mógłby powiedzieć jeśli to skończone dla niego. Pewnego razu jak zadzwoniłam pogadaliśmy ok pół godziny następnego dnia on zadzwonił o coś zapytać i pytał gdzie jestem czy ktoś u mnie jest itp. Nie wiem co myśleć :(

Gość Wasabi
iity sie jeszcze zastanawiasz czemu on się nie odzywa???????

Gość gość
tak zastanawiam się bo cały czas mieliśmy kontakt nie wiem czy czytałaś/eś co napisałam przyjeżdżał dużo rozmawialiśmy dzwonił pisał a teraz nic bez słowa :(

Gość gość
bo poznał kogoś nowego! myślisz, że do końca życie będzie się z tobą kołował?

Gość gość
miał wynająć mieszkanie ale widzę że nadal nie wynajął już minęło8 miesięcy od tego czasu kiedy się rozstaliśmy a dwa miesiące od kiedy się nie odzywa :(

Gość gość
może dasz mu spokój głupia, nachalna dziewucho!

Gość gość
raczej nie poznał właśnie

Gość gość
no tak czego mogłam spodziewać się po kafeterii. Nie znacie go wtedy mnie sprawdzał więc teraz moze też ehhh już dziękuję za porady święci ludzie

Gość Herbatynka
No ale skoro mówisz że facet się już nie odzywa 2 miesiące to co my ci mamy poradzić, nie wiem może pierwsza do niego zadzwoń, lub napisz eske.