Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaa1

czy to moja wina

Polecane posty

Gość aaa1

przez caly tydzien do mnie pisal byl bardzo mily itd wiec sie umowilismy nad ta wode zabralam kolezanke on kolege i to byl bardzo zly pomysl zrobily sie grupki ja z kolezanka on z kolega beznadziejnie z poczatku szukal kontaktu ale pozniej totalna olewka my w sumie nie lepsze to samo robilysmy jak sobie teraz pomysle . A on mi sie spodobal i odwiozl mnie dopiero jak bylismy sami to zaczelismy rozmawiac smiac sie usmiech.gif I podziekowal mi ja mu tez zero dotyku juz jego kolega byl smielszy wiec nie wiem co o tym myslec . Z poczatku myslalam ze to moze przez kumpla taki jest ale teraz widze ze my sie podobnie zachowywalysmy .. Co w tej sytuacji powinnam zrobic? wygladalam ladnie wiec watpie czy chodzi o moj wyglad

Gość zanjepokojona
Nie martw się, tylko pogódź się z tą sytuacją i pogadaj z nim. Napisz, że było całkiem fajnie, tzn. cieszysz się, że z nim gdzieś wyszłaś, ale może lepiej by się Wam gadało, gdyby nie było osób trzecich, itp. Bo każdy trzymał z tym, kogo przyprowadził. Coś wymyśl. :)

Gość aaa1
chyba tak zrobie ale nie wiem wlasnie jak zaczac ta rozmowe nie chce wyjsc nachalnie chociaz dzis pokazalam i on tez totalna olewke . NIe mam pojecia jak zaczac bo pozniej juz dam rade ale co napisac dzieki jeszcze raz za dzisiaj mam nadzieje ze nie popsułyśmy wam dnia moze byc ?