Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vdfssf

Jak szybko schudnac

Polecane posty

Gość vdfssf

Zaczołem się odchudzać miałem 108 kg i 120 cm w pasie prawie. Mam 190 cm wzrostu. Teraz mam troche mniej koło 100 tak z 96,97kg a w pasie 95 cm ( zeszło w pasie 25cm) i chciałbym więcej schudnąć. Schudłem 10 kg. Teraz chcę więcej jak tego dokonać żeby zejść tak jeszcze z 10 kg. Bedę bardzo zadowolony jak schudne. PS> Mialem bardzo duży brzuch i piersi jak u kobiety teraz sa mniejsze ale dalej jest tam tłuszcz jak go całkowicie zlikwidować.

Gość 3zboża
znam się trochę na dietach, może coś doradzę, ale napisz na jakiej jesteś diecie(ile jesz kalorii), co jesz i jak, ile ćwiczysz.

Gość vdfssf
Tzn chyba na żadnej diecie nie jestem. Mniej jem ( tak do 2 tysięcy kalori) Ćwicze 30 minut dziennie zależy mi żeby szybko zrzucić kg najlepiej 10 kg w miesiąc

Gość gość
Przed kazdym posilkiem pij dwie łyżeczki octu jabłkowego (to musi być jabłkowy!) ze szklanka wody (polcam popijac drugą szklanką wody) pół godziny przed każdym posiłkiem. Zleci waga jak ulał.

Gość 3zboża
skoro masz dietę MŻ to wg mnie powinieneś dalej ją kontynuować i zwiększyć czas ćwiczeń. Przynajmniej nie będzie efektu jojo. A jak chcesz szybko schudnąć to polecam dietę Lyle'a Mcdonalda. Polega ona na tym, że przez 10 dni jesz 900kcal (białko, tłuszcze, mało węglowodanów) po 10 dniach 1 dzień "ładowania", aby przyśpieszyć metabolizm (2000-2200kcal) jesz węglowodany same i białko, najpierw owoce, ryż biały, chleb jasny, potem ryż brązowy, kasza gryczana. Chudnie się dużo i szybko, mój brat stosował tą dietę schudł w 1,5 miesiąca 15kg.

Gość vdfssf
A co z tymk miejsacmi gdzie mam tłuszcz tylko brzuch i piersi da sie go zrzucić zeby ani grama go nie pozostało ? Jak bede stosował ta diete_?

Gość gość
nie wiedziałam ze mniej żreć to juz sie zalicza do DIET.

Gość gość
Ty weź nie słuchaj tych 3zbóż!! Skóra będzie ci wisieć wszędzie jeśli być w takim krótkim czasie tyle schudnął i będziesz wyglądał obleśnie!! No chyba ze tego chcesz.

Gość gość
zapisz się na siłownie, raz w tyg trening na siłowni im wiecej mieśni tym większe spalanie (ale nie więcej bo im wiekszy wysiłek tym wiecej jesz), 2 razy w tygodniu chodz po bieżni srednim tępem po 50 minut no i dieta, dużo warzyw i białka z przewagą białka, jak warzywa to razem gotowane i surówe, soki warzywne z sokowirówki na kolacje, ser biały, ogólnie produkty takie jak ziarna zbóż przed sniadaniem owsianka na wodzie: płatki owsiane, łyzeczka siemniena lnianego, zarodków pszennych, kilka orzechów włoskich zalanych wodą, do tego oddzielnie łyżka oliwy z oliwek potem śnaidanie . Produkty chleb razowy, grahamki, bez masła, warzywa, sałatki, ser, jajka, wędlina chuda, 2. śniadanie : owoc i jog. naturalny lub maślanka, obiad: ryż i makaron razowy, kasze, mięso gotowane, pieczone lub duszone, ryby pieczone, najchudsze drobiowe, na kolację: ser biały, lub coś innego ale białkowego.Dużo wody niegazowanej, unikaj słodyczy ale nie rezygnuj całkowicie bo potem bedziesz sie na nie rzucał

Gość JEM_KALAFIOR
Ja bym Panu polecił ze trzy diety bo jedną to sie nie najesz.

Gość gość
tu nie potrzebna dieta a zmiana nawyków, nie słuchaj sie nie pij octu jabłkowego bo ci to rozwali żołądek i jelita na jednego podziała a na innego nie, a i jesz te produkty, staraj sie komponować posiłki tak by je odchudzić, jesli chodzi o ilość nie musisz się ograniczać bo one są niskokaloryczne, podziel je sobie na 4 posiłki, ja na przykład robie sobie obiady do pracy w pudełkach

Gość gość
a i jak robisz surówki, salatki to sos z oliwy z oliwek lub jogurtu naturalnego, no nie żałuj ziół i przypraw

Gość gość
Dave ale dowaliłaś/eś haha aż mnie brzuch zabolał :D

Gość Gośćććoo
hahaha SPALANIE tłuszczu najlepszą metodą :D dosłowną :D