Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

proszę o pomoc

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam pewien problem. A konkretnie; 14 lipca byłam na urodzinach u kolegi była to 18 a jak wiadomo tam się piję. No i muszę przyznać, że byłam dość pijana i wszystkiego nie pamiętam. Bardzo obawiam się, że współżyłam z chłopakiem. ( Miałam wtedy miesiączkę,która zaczęła mi się 12 lipca i z moich obliczeń wynikało, że miałam dni niepłodne) Kilka dni po tej imprezie miałam bardzo silne bóle podbrzusza/ brzucha i wymioty. Podejrzewałam, że jest to zatrucie alkoholem gdyż jeszcze nigdy nie miałam stycznosci z tak dużą ilością wódki. Byłam na pogotowiu bo z bólu nie mogłam wytrzymać, pani doktor zapytała się mnie czy nie jestem w ciąży ja powiedziałam, że nie, a ona, że mam wziąć nospe no i wzięłam, ale mi nie pomogła. Tydzień po imprezie poszłam prywatnie do lekarza, który przepisał mi jakieś tabletki po których bóle ustąpiły. Teraz jest połowa 3 tygodnia, boli mnie brzuch, mam mdłości. Obawiam się, że mogą to być objawy ciąży. Wczoraj w nocy wymiotowałam ( jest możliwość, że zjadłam stare ciastko i to po nim ). Miesiączkę następną miałam dostać 9 sierpnia, lecz dostałam ją już 4 sierpnia i trwała zaledwie 3/4 dni i była bardzo skąpa, ( moje miesiaczku zazwyczaj trwają 6/7 dni i są dość obfite ) A czytalam w internecie, że niektóre kobiety w ciąży mają takie krwawienia. 10 dni po domniemanym stosunki robiłam test ciążaowy, który wykrywa ciążę już 6 dni po zapłodnieniu i był negatywny. Dzisiaj tj. 8 sierpnia zrobiłam kolejny ( dzień przed spodziewaną miesiączką) i też był negatywny. Mimo wszytsko bardzo się obawiam, tymi bólami, nie wiem czy są one spowodowane problemami z żołądkiem czy właśnie tą ciążą. Czasami mam wrażenie, że bolą mnie jajniki, dość często boli mnie nisko w plecach, choć to mogą być problemy z nerkami, nie wiem. Mam 16 lat i ten stosunek ( domniemany bo tak naprawdę pewna nie jestem czy do niego doszło, ja nic takiego sobie nie przypominam a aż w takim złym stanie raczej nie byłam, zeby czegoś takiego nie pamiętać, tamten chłopak tez nic nie wie ). Bardzo się boję. proszę o radę, jakie jest prawdopodobieństwo, ze mogłabym być w ciąży ? Błagam o szybką odpowiedź i z góry dziękuję

Gość gość
No jezeli twierdzisz ze nic z nim nie bylo to nie, i jak ten chlopak tak mowi ze nie bylo, moze po prosty twoj organizm byl oslabiony jak tak duzo wypilas. A zołlądek moze od tego bolec.

Gość gość
Myślę, że to nie ciąża. Na przyszłość jednak myśl troszkę, 18 uczcić można kulturalnie a nie spić się tak żeby na pogotowiu ratunku szukać i nie pamiętać czy się z kimś spało ;-( wstyd ;-(

na początku to mogło być zatrucie/mogłaś złapać jakieś zatrucie również nie do końca świeżym jedzeniem bo różnie to bywa na 18, "alko wszystko i tak dezynfekuje" a potem stres i stąd te bóle, jak chcesz się wygadać to chętnie zostawię CI kontakt. Oczywiście masz prawo się bać, co więcej twoje prawo do bycia zachowawczą nie oznacza to że jesteś w ciąży

Gość z archiwum xx
ja wiem co ci jest spasiony pasztecie. W brzuchu rodzi ci sie maly alien z penisem na czole ty syfie niewymyty, obciagasz na lewo i prawo a potem sie dziwisz ty podciety jajowodzie? Twoja stara jak cie wysrala to podwiazala jajniki bo nie chciala drugiego takiego obsranego paszczura.

Gość gość
matko, skąd takie małolaty niezbyt mądre sie biorą??? :( Raz, że masz 16 lat i tak tankujesz, że jesteś zresetowana i nic nie pamiętasz :( Dwa, że kto powiedział, że na 18 trzeba dużo pić. Trzy, że miałaś 2 dzień okresu, więc nic liczyć nie trzeba było aby stwierdzić że to miesiaczka a nie okres płodny Cztery, że nie ma żadnych wcześniejszych objawów ciąży niż zatrzymanie miesiączki Pięć że miesiączkę dostałaś nawet wcześniej, a więc potwierdzenie, że ciązy nie ma Sześć, że jaki dzień spodziewanej miesiączki masz na myśli, skoro miałaś okres wcześniej. Siedem że podajesz objawy, ktore są albo pod koniec 2 miesiąca albo tuż przed porodem No, ręce opadają :(

Gość gość
Mirodow jeśli mogłabym prosić to zostaw jakiś kontakt ; )

Gość z archiwum xx
a wy bezimienne k.u.r.w.y bo wiem ze dajecie ogolcie nogi spasione lochy

wiem że daje wam to poczucie wyższości i macie prawo odreagować po całym dniu, wiem też że macie w pełni rację w tym co piszecie, proszę mi tylko powiedzieć czy skoro dziewczyna się boi to dobrym pomysłem jest jej poniżanie, niezależnie od tego czy uważacie że na to zasługuje czy nie?

Gość niose prawde mam
oczywiscie skoro sie puszcza i ma robale w c.i.p.i.e buahaha

Gość gość
a który tekst uznałeś za poniżający???

Gość gość
"to dobrym pomysłem jest jej poniżanie, niezależnie od tego czy uważacie że na to zasługuje czy nie?" Tak. Przynajmniej się czegoś nauczy.

który tekst każde słowo o charakterze ofensywnym, jak dla mnie reprezentują państwo podejście post-socjalistyczne zachowane w takich tworach jak solidarność: wszystko możemy wymusić g***tem i siłą

Gość gość
poniżające to było zachowanie tej 16 latki jak dla mnie :( A nie którakolwiek odpowiedź. No, chyba ta z tymi robakami była nie na miejscu :(

Gość gość
Świetny profil psychologiczny przygotowany przez męską mameję szukającą laski na forum. "skąd jestes i ile latek?" :o 🖐️

nie wstydzę się niczego co robię, masz prawo interpretować to w dowolny sposób, nie uważam żeby warto było się Tobie z czegokolwiek tłumaczyć

Gość gość
My też nie musimy się Tobie z niczego tłumaczyć. Co wiesz na temat antykoncepcji, ze w ogole tu wszedłeś? Szukać naiwnych gąsek? Może Ty jesteś jakimś pedofilem?