Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pustkawsercu

Czuje dziwną pustkę w sercu i nie wiem

Polecane posty

Gość pustkawsercu

jak ją zapełnić, od rana dziwnie się czuję, chce mi się płakać i chodzę smutna, czuję jakiś niepokój, taką pustkę w sercu i nie mogę jej wypełnić, chciałabym, żeby był ktoś bliski objął mnie i powiedział, że wszystko będzie dobrze :(

Gość gość
do kościoła Jezus ja wypełni zapros go do twego serca

Gość pustkawsercu
heh, to samo powiedziała mi dzisiaj babcia, chyba rzeczywiście się wybiorę...

Gość pustkawsercu
brzuch mnie zaczął boleć, niedobrze mi, płakać mi się chce, nie wiem, mam tak od rana, dziwny jakiś ten dzień, taki lęk i niepokój czuję w sercu jakby miało się coś złego wydarzyć... Też tak macie czasami?

Gość gość
ja dzis tak mam. nawet nie wyszlam z domu. ogolnie codziennie rano zaraz po przebudzeniu mam takie uczucie- leku i niepokoju.

Gość pustkawsercu
Ja mam taki dzień tak 1-2 w miesiącu, dziwne uczucie. A dlaczego tak się czujecie? Ja mam kilka problemów osobistych, a główny to nieodwzajemniona miłość:(

Gość reeer
Jezus Chrystus cie opuścił prawdopodobnie popełniłaś Grzech śmiertelny na skutek tego Jezus wyszedł z twojego serca ,, te wszystkie objawy na to wskazują ,,,, jeśli chcesz pomocy to napisz do mnie powiem ci co zrobić żeby z powrotem zawitał do twojego serca

Gość Malwinna

Ja potrzebuje takiej pomocy i czuje ze to co napisałeś to prawda mam 28 lat strasznie sie czuje z dnia na dzien coraz gorzej za dnia jakos funkcjonuje bo praca codzienność ale z rana i w nocy czuje sie strasznie juz niewiem co robic mam zle mysli czesto