Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość addaa

manipulacje mediow a seks

Polecane posty

Gość addaa

Duzo jest tu pan ktore popierają zdradzanie itp. Ja uważam że kilkanaście lat temu ludzie myśleli troche inaczej a wszystko przez wpływ mediów. Każdy tak naprawdę potrzebuje tylko miłości I jak ktoś mówi inaczej to kłamie. Jak można normalnie kochać być kochanym mając po 10 partnerów. Wiadomo ze pokusa jest duża ale wszystko co trudniejsze jest później piękniejsze. Na siłowni kuszą sterydy, można imprezowac zamiast szlifowac ciężka pracą talent, można ulegać pokusa ale ta trudniejsza droga jest lepsza. Nie chce wyjsc na jakigos nudziarza, jestem przystojny mogę mieć naprawdę wiele kobiet I miałem je w Liceum i nie spałem z nimi. Ale żeby mieć 25lat+ I dalej być nie wybawionym... Mam znajomego który wyrywa pełno dziewczyn do r****nia, lecą na niego strasznie a tak naprawdę to zwykły prostak tylko udaje przy nich takiego. Narzekacie na swoich mężów itp a tak naprawdę kolesie których macie gdzieś w glowie I wolalyscie być z nimi może byli by gorsi od tych waszych. Zróbcie cos dla swoich facetów żeby poczuli się jak faceci a oni zrobią tak żebyście poczuły się jak kobiety. Większość z nas potrafi tylko narzekać I żyć glupimi marzeniami że z innym byloby lepiej...

Gość zona123
Sa też wierne kobiety. Mialem jednego partnera który jest teraz moim mężem

Gość gość
jako facet zgadzam się z autorkom w 100% miłość, uczciwość i szacunek obojga partnerów to najważniejsze