Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

MOJA HISTORIA

Polecane posty

Gość gość

Miałam 23 lata, i byłam bardzo biedna (tak wiem jak to zabrzmiało). Chciałam zarobić, trochę na studia życje itd. mieszkaliśmy z babcią w małym miasteczku pod Białymstokiem, moj rodzice zgineli w wypadku razem z moją młodszą siostrą, ale naszczęście zabrała mnie babcia mimo że miała emeryturę i to niedużo jakoś dawałyśmy razem radę, najgorsza była samotność, której przez wiele lat nic nie zmieniło i pustka w sercu której nic nie uleczy to wiem napewno. Mimo wszystko chciałam innego życja choć czasami wątpiłam w to wszystko, myslałam że nic niema sensu, obwiniałam każdego,.Ale życje toczyło sie dalej a ja żyłam musiałam. Mojm błędem było to że spotkałam takich a nie innych ludzi którzy mnie oszukali. A wiec chciałam wyjechać trafiła sie okazja z koleżanką, do Rosji mieliśmy pomagać przy budowie dacz sprzątać, a wyjazd organizował nam znajomy który prowadził taką firmę w Rosji. Była to jesień, zajechaliśmy do rosji było zimno i znajomy powiedział, że przenocujemy u niego a za parę dni zaczniemy pracę, mieszkaliśmy pod jednym dachem z jego żoną było normalnie, aż mineło 3 dni i dostaliśmy pracę u jego znajomego sprzątałyśmy domy bogaczy na Rublówce. Jeden z nich S...j zajmował się zorganizowaną przestepczością, a co najgorsze miał pare burdeli,( wiedzieliśmy to od - naszego znajomego), niechcieliśmy do niego chodzić sprzątać od kiedy się dowiedziałyśmy, ale B..S- ZNAJOMEGO NASZEGO ZNAJOMEGO.powiedział że niemamy się czego obawiać bo tam nikt nas nie zwerbuje bo S..j, takimi rzeczami głowy sobie nie zaprząta. No i sprzatałysmy dalej. I do tej pory gdy u niego sprzatałyśmy jego nie było w domu, ale raz była u niego jakaś kobieta i został w domu gdy przyśliśmy,. zapytał mnie, skąd jestem odp. że z polski, a on na to że ma rodzine w polsce i czesto tam bywa, chwile porozmawiałyśmy i poszedł na górę., ale po paru tygodniach zauwazyłam że dziwnie mi się przygląda, i kiedy raz sprzątałm jego salon po prostu powiedział żebym z nim poszła do łóżka,. ja powiedziałam że nie a on na to albo chcesz albo nie i porazmawiamy inaczej., niewedziałam co robić? ale za pare dni zrozumiałam zg****ił mnie i zabrał paszport i powiedział że od dziś mieszkam razem z nim., wiem jak to wygląda, że jestem głupia że sie dałam w to wmanewrować że niezareagowałam w odpowiedniej chwili ale miałam tylko 23 lata., byłam z nim 2 lata, podczas których bił mnie g****ił na zmiane traktował jak nic, ale udało mi się uciec za co jestem Bogu bardzo wdzięczna, pewnego dnia zaczał pracowac u niego Polak nie był też świety pracował u niego (dilerka) i chciał mu ukraść samochód I UCIEC za to S..J, kazał mu pracować w rosji u niego dopuki on tego nie zmini, a jak nie to kulka w łeb więc pracował, kiedy tylko usłyszałam że on też jest tu w niewoli, postanowiłam zaryzykować umuwiliśmy się że uciekniemy jak s...j będzie poza Rosją, przez pół mieszkaliśmy w piwnicy bez okien, bez paszportów., poszliśmy do ambasady, pomogli nam. Ale najpiekniejszym dla mnie momentem był moment w którm znalazłam się w polsce chciałam kleknąć i ucałować polską ziemię, nigdy niedoświadczyłm takiego uczucia byłam najszczęśliwszym człowiekim na całej ziemi. Obecnie jestem wolnym człowiekiem. NAPISAŁAM TO BO CHCIAŁAM O TYM POWIEDZIEĆ, TAK POPROSTU

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować