Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co to oznacza gdy facet widzi w tobie kobietę

Polecane posty

Gość gość

i obawia się przyjaźni

Gość gość
Że chce Cię puknąć

Gość gość
tak myśli faceta sprowadzają się tylko o jednego..

Gość gość
tzn ze nie traktuje Cie bezplciowo taka przyjazn nie ma przyszlosci wiem co mowie

Gość taki ktośś
Dlaczego nie ma przyszłości?

Gość gość
a po co chcesz sie przyjaznic z facetem?

Gość gość
bo predzej czy pozniej dojdzie do czegos wiecej przynajmniej z jednej strony jak laska cwana to się pobawi uczuciami i zostawi a facet bd cierpial najlepsze znajomosci damsko-meskie to te gdzie zadna ze stron nie czuje do drugiego pociagu,sa dla siebie asexualni poza tym przyjaciela glupio odrzucac i dochodza wyrzuty ze tak duzo o mnie wie itp

Gość taki ktośś
On mi to powiedział jak wypił. Rano zmienił zdanie i powiedział, że jednak nie widzi przeszkód w tym abyśmy się przyjaźnili

Gość gość
po pijaku podobno jest się szczerym ja już bym czuła zagrozenie i chyba wiała;D ale to ja

Gość taki ktośś
Tylko my się świetnie rozumiemy. Ale mi jest dobrze w takich relacjach jak obecnie. No i napisał mi jeszcze wtedy, że mnie uwielbia. A miał w ówczesnym czasie dziewczynę.

Gość głupiuś
a Ty to kto? nie boisz się gościu anonimowości w sieci. jeśli nie ma bruneta a Prawikator to świński ryjek z dziurką oboże pośrodku to wiej szybko!!!!!!! ratunku!

Gość głupiuś
gościu a czy fiku i brunet to przyjaciele? oni ciągle chodzą bez skarpetek "ty wiesh" "jestem fiku". ty szybka jesteś a co jeśli strzeli inaczej? to będzie "złoty strzał"? myślałem, że da jej białą perłę, to to wiedzą? ktośśiu co to jest pozycja? chodzi o wojnę? na zboczeństwa? ratunku Prawikator nie strzela w prawo i dlatego "jesteś dla mnie za bardzo zboczony"? O kim FIKU JA NIE WIEM? koniec żartów "GET" pijemy po 2 winiaki i uzgadniamy wersje.

Gość Prawikator
"nie strzelaj na prawo bo Bóg takiemu nie wybacza". to heretycy karmię ich słowami cnoty doskonałej. strzela się zawsze "szema..." do prawej. Głupiuś pomóc Ci w czymś? ile masz dziurek boś za młód na $. acz okres już masz? 👄